Szukaj
1. Nie podoba mi sie nienaturalnie wyciagnieta szyja.
2. Duzo lepsza fota. Troche za mocne swiatlo.
Pozdrawiam, Lolas
dwójeczka przyjemna - ma taki lekko teatralny charakter, na tle innych warsztatowych fotek mniej "śmierdzi studiem". Torszkę szkoda, że to kontrastowe, dramatyczne światło, które ogólnie zbudowało fajny nastrój tego zdjęcia, dało brzydki cień na lewym ramieniu, stapiający bark z szyją i policzkiem.
Jedynka, mimo ciekawego kadru, niezabardzo przypadła mi do gustu. Kolor ust nie leży z pastelową tonacją, zbyt odcina je z całości. Poza sprawia, że szyja i twarz sprawiają wrażenie zbyt masywnych.
2 fajna. Chociaz faktycznie troche za jasno po boku - ale to sie powinno dać podrasować.
F70, F100, S5Pro, Z6III, S 10-20, N24 2.8D, N35 1.8G, N50 1.8D, N85 1.8D, N180 2.8D, N24-120 4S, V20/2.8.
Metz 40MZ3i, Metz 54MZ4i, Sony A5000 i A6600.
ex - F3HP, F80s, D100, D610, N18-200, A6300
- - -
hmmm... dwojka mi odrobinke nie pasuje ze wzgledu na gleboki cien padajacy od nosa i laczacy sie z cieniem na policzku, szyi i ramieniu
Prócz tego co zostało już powiedziane, to nie podoba mi się uniesienie głowy na dwójeczce (na jedynce też). Do niczego nie nawiązuje, wzrok w górę nie gra tu z pozą i oświetleniem według mnie.
jedynka bardzo plasko..
dwojka juz lepiej.. cos sie dzieje, fajny fotel z potencjalem
cienie na twarzy okrutne..
Skontaktuj się z nami