W takim razie pytanie o kwestie formalno-prawna: czy wg licencji OEM mozliwa jest taka sytuacja, ze system, ktory chce zainstalowac na laptopie moge nabyc w innym czasie i w innym punkcie sprzedazy? czy moze musi to byc na jednej fakturze?
To tak jak z produktami na obiad, kartofle tu, a kalafior gdzie indziej.
Ja nie widzę problemu, ale widziałem jeszcze ostatnio laptopy z XP, więc być może jeszcze takiego kupisz.
Nie chciałem, żebyś zrozumiał, że to Ty już kiedyś rozpętywałeś jakieś zawieruchy, bo to raczej moja specjalność, a, że ponownie rozpęta się burza i tym razem z Twojego powodu, a raczej z powodu pytania, które zadałeś.
Jestem użytkownikiem laptopów, więc i na moją opinię oczekujesz, a jest ona taka jak na wstępie, czyli WindowsXP Pro SP2 + ok. 180 poprawek do niego.
w porzadku, domyslilem sie intencji i sensu zdania Dzieki rowniez za opinie, wlasnie ku takiemu rozwiazaniu sie sklaniam.
To tak jak z produktami na obiad, kartofle tu, a kalafior gdzie indziej.
Ja nie widzę problemu, ale widziałem jeszcze ostatnio laptopy z XP, więc być może jeszcze takiego kupisz.
Właściciel: FOMAG Sp. z o.o., Gdansk, 80-137 ul. Starodworska 1, KRS 0000341593, www.fomag.pl
Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach reklamowych, statystycznych i do personalizacji stron. Możesz wyłączyć używanie plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej jednak może to utrudnić korzystanie z serwisu! Więcej informacji w Polityce prywatności.
Skontaktuj się z nami