Witam
Wiem, że powinno się sprawdzić BF/FF, ale na alledrogo w najlepszej cenie (249zł) Tamrony AF 55-200 f/4-5.6 Di II ma w ofercie sprzedawca z Sopotu a ja jestem z WawyNa prawdę często są problemy z tymi szkłami?
Szukaj
Witam
Wiem, że powinno się sprawdzić BF/FF, ale na alledrogo w najlepszej cenie (249zł) Tamrony AF 55-200 f/4-5.6 Di II ma w ofercie sprzedawca z Sopotu a ja jestem z WawyNa prawdę często są problemy z tymi szkłami?
Fr@ntz cześć ja jestem z Gdańska. Mam ten obiektyw i prawdopodobnie w tym tygodniu zmienię go na Sigmę 70-200/2.8. Także będzie do kupienia mój Tamron 55-200. Ostrzy w punkt a kupiłem go w okolicach wakacji. Co do ceny będzie np 200zł dla klubowicza. Wykonam kopie faktury.
Jak jesteś zainteresowany to najlepiej napisz do mnie na maila [email protected] i się dogadamy.
A co do sprawdzenia to napisz gdzie podjechać.
Pozdrawiam Krzysztof M.
Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....
THnX - ale, albo ja o jedną kawę za mało wypiłem, albo mam problemy z geografią: sprzedawca z allegro jest z Sopotu, Ty jesteś z Gdańska a ja z Wa-wy. Takie "podjechanie" w celu sprawdzenia (uwzględniając ceny paliwa) może przekroczyć wartość obiektywu![]()
Dlatego Ci napisałem, że mi jest łatwiej z tym kimś się umówić i sprawdzić niż Tobie jechać z Wawy
A przy okazji dodałem o swojej niedługiej sprzedaży tego obiektywu.
Pozdrawiam Krzysztof M.
No to jak przypuszczałem - wprowadziłem o jedną kawę za mało :-/ Tytułowe obiektywy dostępne sa na tej aukcji - nie wiem jak jest z możliwością sprawdzenia na miejscu, bo jak sprzedawca napisał " Nie prowadzimy sprzedaży bezpośredniej pod podanym adresem!". A wracając do samego szkła - czy oprócz wybitnie "spacerowo/plenerowego" przeznaczenia można podjąć próbę użycia go w większych pomieszczeniach (klub, koncert, kościół)?
trochę pogooglałem i znalazłem ofertę fotonlabu(w Wawie) za 265zł - doliczając do oferty z allegro koszty przesyłki,"dobrowolną prowizję" dla listonosza i niemożność przetestowania na miejscu wychodzi na to samo jeśli nie taniej
Fr@ntz, odebrałem dziś maila. Postaram się poszukać w domu jakieś zdjęcia lub wykonam je i wyśle.
Pozdrawiam Krzysztof M.
I co zdecydowałeś się
Ja dziś już zarezerwowałem Sigmę, także Tamron na 100% do kupienia.
Pozdrawiam Krzysztof M.
Skontaktuj się z nami