Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Domyślnie Krajobraz kolejowy

wielokrotnie już pisano na ten temat ---na Forum brakuje kategorii "Miasto" popełniłem ostatnio trochę fotek tutaj zamieszczę dwie bo bardziej kojarzą mi się z krajobrazem aczkolwiek miejskim, resztę przedstawiłem w kategorii reportaż
    http://forum.nikon.org.pl/showthread...898#post603898

więc tak jak w tytule -Krajobraz kolejowy (Gdańsk)

1

2

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Ładny motyw i ciekawe miejsce, Janusz.
    Nie jestem pewien co do prawie centralnej kompozycji, ale nie mówię że to coś złego, może właśnie Tobie o to chodziło, ale bym się nad tym trochę dłużej zastanowił.
    Poza tym to co bym zrobił na pewno, to mimo wszystko bym jednak wystemplował te druty idące górą na pierwszym zdjęciu.
    Ciekawie tam musi być w lecie jak ziemia się zazieleni i drzewa będą wyglądać bardziej żywotnie.
    Ale zdjęcia niewątpliwie oddają atmosferę polskich stacyjek.
    Za takie zdjęcia za naszych czasów to by nas SOK dopiero pogonił!

Domyślnie

witaj Czarku ,poraz kolejny przekonuję sie jak fotki tracą przy zmniejszniu ,w normalnym rozmiarze ciekawy motyw i trochę pocztówkowa kolorystyka ,po zmniejszeniu wszystko gdzieś "uciekło"

traktuję te fotki raczej jako zaproszenie do obejrzenia reportażu bo przy jego realizacji powstały

dziękuję za opinię i pozdrawiam

Rozmowny Awatar ptero
    Miasto
    Korków (dawniej Kraków)

Domyślnie

reportaż zaliczony rzecz jasna
    Innych mrok pogardy okryje-Jak oni sami w haniebnym milczeniu-ołtarze pradawne ojców porzucili-siebie,dzieci swoje i rasę-na zatracenie skazując-prochy wasze to już wiatr i niepamięć!

Domyślnie

Zdjęcia są poprawne, ale nie podzielam opinii Czarka, że przedstawiają ciekawe miejsce.
    Zaniedbane i zachwaszczone tory, oj inaczej zawdy bywało na obiektach kolejowych.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez david555 Zobacz posta
    Zdjęcia są poprawne, ale nie podzielam opinii Czarka, że przedstawiają ciekawe miejsce.
    Zaniedbane i zachwaszczone tory, oj inaczej zawdy bywało na obiektach kolejowych.
    Ja po prostu nie mam takich dworców u siebie. U mnie są tylko wielotysięczne hi-tech lotniska, a te małe zarośnięte dworce to tylko pamiętam z lat młodości.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Ja po prostu nie mam takich dworców u siebie. U mnie są tylko wielotysięczne hi-tech lotniska, a te małe zarośnięte dworce to tylko pamiętam z lat młodości.
    Tys prowda, my to mamy na codzień.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

mam nadzieję że kiedyś gdy oddadzą zmodernizowaną linię na Euro ,będę mógł wam pokazać te tory w normalnej kondycji

Domyślnie

A ja, aż takim optymistą nie jestem. Aktualna wizytacja FIFA to przygrywka do następnej, no i może jeszcze kolejnej, po której przyjdzie rozczarowanie...
    Ale to moje zdanie. Zdjęcia - po prostu, obniżasz loty harb ?
    Pozdro
    NIKON

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Radek_1 Zobacz posta
    A ja, aż takim optymistą nie jestem. Aktualna wizytacja FIFA to przygrywka do następnej, no i może jeszcze kolejnej, po której przyjdzie rozczarowanie...
    Ale to moje zdanie. Zdjęcia - po prostu, obniżasz loty harb ?
    Pozdro
    staram się nie ale jak to w życiu ,jednak jak sam widzisz mobilizujesz mnie do głębszej samokrytyki
    dziękuję i pozdrawiam

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów