Sciagnalem sobie wersje 2.3. Zapodaje mu zeby otworzyl przykladowego nefa po czym wysypuje sie program
Wiecie moze co jest nie tak?
Szukaj
Sciagnalem sobie wersje 2.3. Zapodaje mu zeby otworzyl przykladowego nefa po czym wysypuje sie program
Wiecie moze co jest nie tak?
Ja do tej pory nie miałem żadnych problemów. Ciężko też powiedzieć coś konkretnego biorąc pod uwagę, że każdy windows żyje swoim życiem i programy które działają na każdym kompie bez problemów nagle na jednym się sypią. Spróbuj przeinstalować...
ps. za davidem555 - ten wątek chyba powinien być w dziale oprogramowanie
u mnie to samo - czyli po próbie otwarcia rawu z d100, d200, r1 - program się wysypuje i nic nie pomaga XP HE - SP 2 - nie miałem, żadnej poprzedniej wersji - pobrany z dobre programy
puszki, słoiki i troszkę światła w ciemności
RawTherapee jest napisany w c++ z użyciem biblioteki GTK+ więc NET na pewno nie. Polecam forum RawTherapee, podobne problemy były poruszne parokrotnie więc może się znajdzie jakieś rozwiązanie.
edit
bogdi64 - spróbuj pobrać jeszcze raz ze strony programu, są tam wersje dla procesorów SSE i bez SSE. Czasem błędy pojawiały się gdy uruchamiało się nieodpowiednią wersję.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez The Structorr ; 21-02-2008 o 22:33
a próbowałeś pobrać jeszcze raz ze i przeinstalować? jeśli to nie pomoże to mogę ci jeszcze tą bibliotekę na której się wysypuje (libgtkmm-2.4-1.dll - zgodnie z tym co na twoim screenie z poprzedniego wątku) przesłać i podmienisz z tą którą masz u siebie - może to coś da
Skontaktuj się z nami