Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: a moze inaczej

Domyślnie a moze inaczej

tak sobie pomyslalem ze wszyscy sie chwala tutaj bejbikami i wszystkim ponizej lat 6sciu..a ja niestety nie mam nikogo takiego wiec zaczne wstawiac zdjecia swoich obiadkow niedzielnych - jestem kucharzem i wyswiecam niedzielne obiadki.. a wiec..pytanie brzmi - czy mam sobie isc z tego dzialu czy to wlasnie jest fotografia "okoicznosciowa" lub "albumowa" ( zaznaczam ze kazde danie wymyslone prze z mnie ktore sie ukazalo w "menu" mam w albumie )

Domyślnie

czekam z niecierpliwoscia! sam kiedys mialem okazje fotografowania dla knajpki dan
    D3s, D3, N 14-24 f2.8, N 16-35 f4.0, N 24-70 f2.8, N 24-120 f4.0, N 70-200 f2.8 vr, N 85 f1.4, N 50 f1.4 Af-s, N 35 f1.4, N 24 f1.4, N 16 f2.8, SB-900/800 + CLS SU-800, iMac 27" i7

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Bydgoszcz/Limerick

Domyślnie

Dawaj arczik zdjęcia może nauczę się dobrze gotować, przynajmniej bedę widział jak ma wyglądać efekt końcowy.
    Pomysł świetny.
    Czekam z niecierpliwością.

Domyślnie

zdjeecia zapodam co niedziele...tak na smaczka

Domyślnie

Ale to chyba dział "inne"... tam chociażby ostatnio sushi było. Powodzenia...
    'Frankly, the whole thing is getting out of hand' said the god...
    |freelancer| |blog|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arczik Zobacz posta
    tak sobie pomyslalem ze wszyscy sie chwala tutaj bejbikami i wszystkim ponizej lat 6sciu..a ja niestety nie mam nikogo takiego wiec zaczne wstawiac zdjecia swoich obiadkow niedzielnych -
    A stąd ta awersja do dzieci i apele o niezamieszczanie takowych?

Domyślnie

w tym oknie niema nic do dzieci ujemnego wiec nie pajacoj kolego....

Domyślnie

Wielu pajacÓje ale ty szczegolnie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arczik Zobacz posta
    tak sobie pomyslalem ze wszyscy sie chwala tutaj bejbikami i wszystkim ponizej lat 6sciu..a ja niestety nie mam nikogo takiego wiec zaczne wstawiac zdjecia swoich obiadkow niedzielnych - jestem kucharzem i wyswiecam niedzielne obiadki.. a wiec..pytanie brzmi - czy mam sobie isc z tego dzialu czy to wlasnie jest fotografia "okoicznosciowa" lub "albumowa" ( zaznaczam ze kazde danie wymyslone prze z mnie ktore sie ukazalo w "menu" mam w albumie )
    arczik napiłeś się czegos wysokoprocentowego?
    porozglądaj się po forum, zobacz co gdzie się umieszcza. Działy mają swoje nazwy.
    Teraz jesteś w dziale zdjęciowym, a nie dałeś zdjęcia do oceny
    zamykam, a za niedługo zapewne usuniemy wątek o niczym.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DonMaliniacco Zobacz posta
    Wielu pajacÓje ale ty szczegolnie
    i po co sie osmieszasz nie majac nic do powiedzenia?

Uprawnienia umieszczania postów