No wiesz...![]()
Szukaj
No wiesz...![]()
Hm...tym bardziej ze dres to zwierzę stadne, w pojedynkę atakuje niezwykle rzadko...totez bicie prewencyjne nie zawsze jest skuteczneBron gazowa chociaz.....
A jesteś pewny, że on nie ma ostrej.Zamieszczone przez Kaleid
Wyciągnięcie broni jest jednoznaczne z jej użyciem, trzeba się z tym liczyć.
I znów z uporem maniaka stwierdzę, że prawo jest po jego stronie, dopuki nie dostaniemy "bejzbolem", nożem czy innym narzędziem to MY jesteśmy agresorem. Paranoja![]()
Pozdrawiam
Tomek
Ice, jak juz wczesniej pisalem i ja jestem lysy..
wiec nie daj Boze, zeby do ktoregos z forumowiczow
przypadkiem podjesc podczas focenia..
niechcialbym dostac d70 w glowe
a na serio.
widze ze zdanie jest skrajnie podzielone,
nie dziwi mnie to, wrecz przeciwnie, nie ma chyba zlotego srodka
w tej sprawie. Uwazac i jeszcze raz uwazac.
Dlatego na spotkaniu forumowiczow, uwazajcie na siebie
hehe
No to mam przewalone :/ z wlosami do 2/3 plecow nawet jak sie w dres ubiore to na drecha wygladac nie bede..
A co do bicia drechow to czasem odnosi skutek. W zeszlym roku 2 panow w paskach zazyczylo sobie obejrzec moj portfel, pech chcial ze kilkanascie minut wczesniej wyplacilem cala wyplate.. Z racji ze pieniadz byl znaczny a ja nie mialem czasu pomyslec uznalem ze najwyzej mnie "sklepia" ale chociaz nie bede mogl sobie zarzucic ze nie probowalem. Dowiedzialem sie wtedy ze celnie wymierzony kop zbrojonym butem w bok kolana powoduje jego zgiecie w kierunku zupelnie nieoczekiwanym przez wlasciciela (szczesliwie byla to noga opakowana w paski, a nie moja). Drugi dosc szybko zrezygnowal po tej akcji.
Skutki byly zarowno pozytywne jak i negatywne.
Z negatywow: musialem byc bardzo ostrozny przez pewien czas zeby na wieksza ich grupe nie trafic bo moglbym to w wizyta w szpitalu w najlepszym wypadku przyplacic.
Z pozytywow: gdy w koncu wpakowalem sie na taka grupe z nieoczekiwana pomoca przyszli mi miejscowi zule ktorym to szczesliwie nigdy nie odmowilem paru groszy jesli im do winka brakowalo.
Dziwne ale prawdziwe - pomocy udzielili mi ci pogardzani przez reszte ktora to odwrocilaby glowe w druga strone i pozwolila mnie skatowac.. witamy w Polsce :/
c2h5oh
|Bessa Voigtländer|Zenit 11|Kiev 4m|D70|T28-75|SB800|055PROB
http://www.lisiewski.info | http://modna.pl | http://giery.eu
Niesamowity jest ten kraj.Zamieszczone przez c2h5oh
pozdrawiam Sebastian
Poczciwi miejscowi zule kto by pomyślał ale musiało ich być wiecej niż dresów.
To jest niestety prawda, prawo jest po ich stronie. Oni dobrze o tym wiedzą i czuja sie niestety bezkarni....I znów z uporem maniaka stwierdzę, że prawo jest po jego stronie, dopuki nie dostaniemy "bejzbolem", nożem czy innym narzędziem to MY jesteśmy agresorem. Paranoja
A jak dostaniemy to juz nie jesteśy wstanie sie bronić bo leżymu.
Paranoja
Eh... dziewczyny (szczególnie tak piękne), to żyją szczęśliwe, bo już od początku wiedzą, że Nikosia będą z góry oglądały - z nieba.Zamieszczone przez Ewusia
A ddMON na drugim świecie, to pewnie makra będzie robił, bo spod ziemi najwygodniej![]()
A co do straszenia straszakiem, to rzeczywiście nie warto - jak ktoś z korozją mózgu będzie posiadał prawdziwy, to może być po Tobie.
POzdro!![]()
D70|N AF-S18-70DX|N AF50/1,8D|SB-800|ML-L3|CF 1GB|Sherpa 600n|TLZ 2|MC MTO-11C A
ŻONA to luksus - APARAT to konieczność!!!
Skontaktuj się z nami