Najlepszą obroną jest atak , ale takie podejście ma drugą strone
na raz nastepny dres nie bedzie sie czaił tylko odrazu będzie atakował
chyba że sie zrazi
pozdrawiam
Szukaj
Najlepszą obroną jest atak , ale takie podejście ma drugą strone
na raz nastepny dres nie bedzie sie czaił tylko odrazu będzie atakował
chyba że sie zrazi
pozdrawiam
Raczej bym na to nie liczylZamieszczone przez Gamling
![]()
To raczej nie jest w wstanie logicznie myslec ...
Jest mi przykro![]()
MichalP
Pozdrawiam Serdecznie...
Normalnie wychowany człowiek, nie ma odruchu walenia gościa w maskę na przywitanie, a jak życie pokazuje, w niektórych przypadkach to się sprawdza.. szczególnie jeśli mamy jakąś podkowę w ręku (na szczęście oczywiście). Z tym że sprawdza to się w odniesieniu do jakiegoś gówniarstwa i drobnych żulików, bo inne przypadki z życia (choćby ten o którym wspominała Ewusia) pokazują, że wtedy lepiej mieć polisę![]()
Pozdrawiam, Henryk
| D70 | AF-S DX 18-70 | AF 70-300G | SB-600 |
Ja też uważam że bicie prewencyjne na większą skale nie przynosi skutku
Największym błędem jest zakładać że oni są poczytalni i mają jakiś rozumek. Jedyne na co można liczyć waląc ich po łbie aparatem to instynkt samozachowawczy, który być może podpowie im że należy poszukać jakiejś przyjemniejszej ofiary
Wow... Mój setny post! Otworze pifko w domku na to konto. Na razie jednak - ciezka praca (mam nadzieje ze moj szef ma canona)
Tak, ale waląc ich po łbie, może to obrócić się przeciw nam, bo może wezwać policję i oskarżyć nas o czynną napaść i co wtedy ? Prawo jest po jego stronie.
Ewusia. Gratuluje 100![]()
Pozdrawiam
Tomek
Ewuniu, miedzy nami mowic nie chcialbym starac sie o Twoja przychylnosc podczas Twojego focenia. Moglbym zostac odtracony zanim wyluszczylbym w czym rzecz. Ot, czasem np. warto skonsultowac ekspozycje z jakims milym fotografem focacym obok...![]()
Adminie, myslisz ze ja tak kazdego nikosiem traktuje? Ależ skąd... Co najwyzej sfoce![]()
Nie wiem co gorsze...![]()
Skontaktuj się z nami