Close

Strona 8 z 23 PierwszyPierwszy ... 67891018 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 226

Wątek: D70 i dresy

Domyślnie

Najlepszą obroną jest atak , ale takie podejście ma drugą strone
    na raz nastepny dres nie bedzie sie czaił tylko odrazu będzie atakował
    chyba że sie zrazi

pozdrawiam

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Okolice W-wy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gamling
    (...)co wiecej powiem ze kazdy dres powinien posmakowac czegos takiego (dop.bolu i cierpienia). Moze by sie oduczyli zaczepiac ludzi.
    Raczej bym na to nie liczyl
    To raczej nie jest w wstanie logicznie myslec ...
    Jest mi przykro
    MichalP
    Pozdrawiam Serdecznie...

Domyślnie

Normalnie wychowany człowiek, nie ma odruchu walenia gościa w maskę na przywitanie, a jak życie pokazuje, w niektórych przypadkach to się sprawdza.. szczególnie jeśli mamy jakąś podkowę w ręku (na szczęście oczywiście). Z tym że sprawdza to się w odniesieniu do jakiegoś gówniarstwa i drobnych żulików, bo inne przypadki z życia (choćby ten o którym wspominała Ewusia) pokazują, że wtedy lepiej mieć polisę
    Pozdrawiam, Henryk

| D70 | AF-S DX 18-70 | AF 70-300G | SB-600 |

Domyślnie

Ja też uważam że bicie prewencyjne na większą skale nie przynosi skutku

Domyślnie

Największym błędem jest zakładać że oni są poczytalni i mają jakiś rozumek. Jedyne na co można liczyć waląc ich po łbie aparatem to instynkt samozachowawczy, który być może podpowie im że należy poszukać jakiejś przyjemniejszej ofiary

Domyślnie

Wow... Mój setny post! Otworze pifko w domku na to konto. Na razie jednak - ciezka praca (mam nadzieje ze moj szef ma canona)

Domyślnie

Tak, ale waląc ich po łbie, może to obrócić się przeciw nam, bo może wezwać policję i oskarżyć nas o czynną napaść i co wtedy ? Prawo jest po jego stronie.

Ewusia. Gratuluje 100
    Pozdrawiam
    Tomek

Domyślnie

Ewuniu, miedzy nami mowic nie chcialbym starac sie o Twoja przychylnosc podczas Twojego focenia. Moglbym zostac odtracony zanim wyluszczylbym w czym rzecz. Ot, czasem np. warto skonsultowac ekspozycje z jakims milym fotografem focacym obok...

Domyślnie

Adminie, myslisz ze ja tak kazdego nikosiem traktuje? Ależ skąd... Co najwyzej sfoce

Domyślnie

Nie wiem co gorsze...

Strona 8 z 23 PierwszyPierwszy ... 67891018 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów