Witam kolegę. Bedziesz pilnował przestrzegania netykiety również tutaj![]()
![]()
Szukaj
Witam kolegę. Bedziesz pilnował przestrzegania netykiety również tutaj![]()
![]()
Jestesmy na forum i tu sami stanowimy prawo. Jak dotad wszystko co napisalismy jest zgodne z netykieta. Widac staramy sie bardzoPyryfycy to reguly grup dyskusyjnych, choc i mnie powoli brakuje cierpliwosci... Bylem przy narodzinach tego co dzis nazywa sie usenetem. Pamietam w jakich bolach to sie dzialo. Zasady jednak byly swiete. Fakt, bylo to kilkaset osob w kraju, wiec trudno o ich lamanie
![]()
Tymczasem do dyskusji przystap!
Toć ja przecie złego zamiara nie miałem. A powracając do wątku głównego ostatnio byłem pofocić na promenadzie w Sopocie i paru buraków się podejrzanie czaiło przez jakieś paręset metrów. Na szczęście do żadnej konfrontacji nie doszło. W każdym razie trochę stracha mi napędzili
![]()
A i ja przyjazny jestem![]()
Nie daj sie. Najwazniejsze to trzymac fason i nie dac lobuzom pomyslec ze sie ich boimy. W moim przypadku niezle dziala auto ktorym sie poruszam (BMW 750) i fakt ze nigdy nie wiadomo kto w takim wozku siedzi. Gorzej ze nie mam standartowych paskow i dresu, ale mam nadzieje ze te czasy juz minely![]()
tutaj jest moderator, administrator, bany itp. wiec nie ma potrzeby
moge odpoczac![]()
bartosz
brejkam wszystkie rule!
Niestety tfurcy ktorzy kiedys ozdabiali drzwi w toaletach teraz najwyraznie przeniesli sie do internetu. Takie sa niestety koszty popularyzacji![]()
To Ci sie udalo Kaleid![]()
Witam.
Czytajac Wasze posty, zastanawiam sie kiedy i mnie spotka taka przygoda z dresami. Na szczescie nie mialem nigdy takiej sytuacji, ale mysle ze gdyby jakis dres chcial odebrac mi mojego Nikonka, to chyba bym zagryzł psa. Fotografowałem i we Wrocku, i w Krakowie, Gdańsku, Gdyni i w Warszace wieczorkiem, chyba mialem duzo szczescia, bo nikt mnie nie zaczepil, a mialem D1 z 70-200, czyli malo dyskretny aparacik.
Mysle ze 192 cm wzrostu i 115 kg zywej wagi robi swoje
pozdrowka dla wszystkich
Od tego trzeba bylo zaczac. Nie czytalbym resztyMysle ze 192 cm wzrostu i 115 kg zywej wagi robi swoje![]()
Czesc![]()
W prawdzie pisze tu pierwszy raz, ale przeciez zawsze musi byc ten pierwszy razotoz mam pytanie odnosnie ubezpieczenia. hmm... co tu duzo ukrywac, nie czuje sie swobodnie biegajac z aparatem po Warszawie, szczegolnie ze mozna tu dostac za nic, heh... chocby za marny telefon... dlatego mam pytanie odnosnie
admin> Ja mam ubezpieczony sprzet w firmie, w tym dwa aparaty.
duzo placisz za ubezpieczenie aparatu? czy obejmuje to kradziez? bo w sumie tego najbardziej sie obowiam, w koncu kobiecie duzo lawiej jest go "wyrwac" niestety. i czy ubezpieczenie aparatu "w firmie" wiaze sie z jakimis dodatkowymi formalnosciami? hmm... moze spoto tych pytan jak na sam poczatek, ale chcialabym wiedziec od czego najlepiej zaczac skoro prywatnie nie ma za bardzo mozliwosci ubezp.
Pozdrawiam.
Skontaktuj się z nami