Close

Strona 4 z 23 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 226

Wątek: D70 i dresy

Domyślnie

Witam kolegę. Bedziesz pilnował przestrzegania netykiety również tutaj

Domyślnie

Jestesmy na forum i tu sami stanowimy prawo. Jak dotad wszystko co napisalismy jest zgodne z netykieta. Widac staramy sie bardzo Pyryfycy to reguly grup dyskusyjnych, choc i mnie powoli brakuje cierpliwosci... Bylem przy narodzinach tego co dzis nazywa sie usenetem. Pamietam w jakich bolach to sie dzialo. Zasady jednak byly swiete. Fakt, bylo to kilkaset osob w kraju, wiec trudno o ich lamanie

Tymczasem do dyskusji przystap!

Domyślnie

Toć ja przecie złego zamiara nie miałem . A powracając do wątku głównego ostatnio byłem pofocić na promenadzie w Sopocie i paru buraków się podejrzanie czaiło przez jakieś paręset metrów. Na szczęście do żadnej konfrontacji nie doszło. W każdym razie trochę stracha mi napędzili

Domyślnie

A i ja przyjazny jestem

Nie daj sie. Najwazniejsze to trzymac fason i nie dac lobuzom pomyslec ze sie ich boimy. W moim przypadku niezle dziala auto ktorym sie poruszam (BMW 750) i fakt ze nigdy nie wiadomo kto w takim wozku siedzi. Gorzej ze nie mam standartowych paskow i dresu, ale mam nadzieje ze te czasy juz minely

Domyślnie

tutaj jest moderator, administrator, bany itp. wiec nie ma potrzeby
    moge odpoczac
    bartosz
    brejkam wszystkie rule!

Kaleid
    Gość

Domyślnie

Niestety tfurcy ktorzy kiedys ozdabiali drzwi w toaletach teraz najwyraznie przeniesli sie do internetu. Takie sa niestety koszty popularyzacji

Domyślnie

To Ci sie udalo Kaleid

Domyślnie

Witam.
    Czytajac Wasze posty, zastanawiam sie kiedy i mnie spotka taka przygoda z dresami. Na szczescie nie mialem nigdy takiej sytuacji, ale mysle ze gdyby jakis dres chcial odebrac mi mojego Nikonka, to chyba bym zagryzł psa. Fotografowałem i we Wrocku, i w Krakowie, Gdańsku, Gdyni i w Warszace wieczorkiem, chyba mialem duzo szczescia, bo nikt mnie nie zaczepil, a mialem D1 z 70-200, czyli malo dyskretny aparacik.
    Mysle ze 192 cm wzrostu i 115 kg zywej wagi robi swoje
    pozdrowka dla wszystkich

Domyślnie

Mysle ze 192 cm wzrostu i 115 kg zywej wagi robi swoje
    Od tego trzeba bylo zaczac. Nie czytalbym reszty

ereski
    Gość

Domyślnie

Czesc

W prawdzie pisze tu pierwszy raz, ale przeciez zawsze musi byc ten pierwszy raz otoz mam pytanie odnosnie ubezpieczenia. hmm... co tu duzo ukrywac, nie czuje sie swobodnie biegajac z aparatem po Warszawie, szczegolnie ze mozna tu dostac za nic, heh... chocby za marny telefon... dlatego mam pytanie odnosnie

admin> Ja mam ubezpieczony sprzet w firmie, w tym dwa aparaty.

duzo placisz za ubezpieczenie aparatu? czy obejmuje to kradziez? bo w sumie tego najbardziej sie obowiam, w koncu kobiecie duzo lawiej jest go "wyrwac" niestety. i czy ubezpieczenie aparatu "w firmie" wiaze sie z jakimis dodatkowymi formalnosciami? hmm... moze spoto tych pytan jak na sam poczatek, ale chcialabym wiedziec od czego najlepiej zaczac skoro prywatnie nie ma za bardzo mozliwosci ubezp.

Pozdrawiam.

Strona 4 z 23 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów