Łatwo mowic, a gdzie dzisiaj latwo, szybko i na lewo mozna pistolet kupicZamieszczone przez gość
![]()
Szukaj
Łatwo mowic, a gdzie dzisiaj latwo, szybko i na lewo mozna pistolet kupicZamieszczone przez gość
![]()
dowiadywałem sie w sprawie ubezpieczenia jakiś czas temu i niestety żadna firma nie chce,
no to szkoda, ... ale zrobie chyba jeszcze jakiś wywiad, bo gra jest warta świeczki
Sprzet fotograficzny mozna ubezpieczyc jedynie w domu, dopisujac w warunkach ubezpieczenia wariant szczegolowy. Ja mam ubezpieczony sprzet w firmie, w tym dwa aparaty.
dokładnie to samo usłyszałem jak dzwoniłem po ubezpieczalniach
Tzn jak mi ukradą aparat w domu to ok a jak na mieście to juz nie ma odszkodowania. I w sumie dobrze - nie powinno sie nosic aparatu nigdzie poza mieszkaniem- i to jest własnie Polska
pozdrawiam Sebastian
Zawsze mozesz przyniesc fotografowany obiekt do domu... Dobrze ze ja fotografuje w wiekszosci mode![]()
normalnie sadzilem ze to o forum fotografii a tu jak na forum budopozdrawiam wszystkich braci w nikonie. ja tu sobie czasem tylko skromnie poczytam.
bartosz
brejkam wszystkie rule!
Bo u nas jak w rodzinie. Mozna a nawet trzeba, o wszystkim. Witaj na forum i baw sie z nami dobrze![]()
Skontaktuj się z nami