Close

Strona 15 z 23 PierwszyPierwszy ... 51314151617 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 226

Wątek: D70 i dresy

Domyślnie

Za mientki był
    Trza takim od geodetów co najmniej
    pozdrawiam Krzysiaczek

Domyślnie

Powiem wam jedno. Mój trener zawsze mawiał "Nikt ze złamanym kolanem nie będzie chciał walczyć, a i reszta ekipy straci ochotę widząc nogę wygiętą w drugą stronę"...
    Ale ten sposób przećwiczył Alkoholek...
    Przy foceniu ręce zajęte, ale od czego są nogi. Założyć troszkę cięższe buty i nogi same fruwają...
    POZDRÓWKA DLA WSZYSTKICH!!!

Domyślnie

ja nie chce byc zlosliwy ale wydaje mi sie ze canon lepiej z paskami w dresie sie komponuje
    wiec ci on nikonow to jacys amatorzy chyba
    poza tym to w polsce powinni mono manfrotto z kolcami sprzedawac, albo maczugi z mocowaniem na glowice
    Andrzej

Domyślnie

No niestety dzisiejsze realia nie sprzyjaja fotografowaniu, jak wielu z was pisalo najlepiej wystrzegac sie tego typu sytuacji tyko nie zawsze jest to mozliwe. Ja faktycznie staram sie zawsze z kims isc na fotki tyle, ze to tez nie jest gwarantem biorac pod uwage miejsca po jakich sie wloczymy, chyba nie ma zlotego srodka, profilaktycznie na sesje foto zakladam glany z cicha nadzieja ze nie bede musial ich uzywac.

Domyślnie

pszem, ja na Katowickie plenery zabieram swojego kumpla.. duży jest więc ludzie się go boją.. a łagodny jest jak baranek
    D80 + N18-70 + 55-200 + N50/1.8 + T12-24/4 + Sb600 + dylematy

Domyślnie

jedyna zaleta mojej stolicy bezrobocia, Koszalina.....brak takich problemow.
    tu duzo ludzi sie zna, poza tym to raczej spokojne miasto.....

Domyślnie

ojojj poczytalem sobie i zaczynam sie bac rzeczywiscie zyjemy w kraju w ktorym trzeba sie bac nie tylko o aparat czy inny drogi sprzet ale nawet o wlasne buty (mojemu kumplowi kiedys na ulicy z nog zdarli ja na szczescie mieszkam w niewielkim miescie (50tys luda) i raczej bez problemu jest z foceniem.ale np w krakowie gdzie studiuje nie pozwolilbym sobie na takie swobodne fotografowanie.szkoda sprzetu.a co do obrony to znajomy trener krav-magi twierdzi:"jesli naszlo cie wiecej niz 1 przeciwnik, oddaj telefon, pieniadze i bierz nogi za pas, zycie jest cenne chlopie..."i majac na uwadze przypadki z ostatnich miesiecy z nowej huty to ma gosc racje

pzdr
    D70|18-70|70-300|50|ZENIT TTL|HELIOS 55/2|

Domyślnie

Tak.
    Przydało by się Zomo , jak dawniej
    Przynajmniej się bali w tedy , a teraz totalne bezprawie.
    D70 Sebastian Grodzicki
    Skype "groseb"
    gg 1519367

Domyślnie

Dzis znajomy mnie wypytywal jak to jest z przewozem np gazu przez granice, tudziez pistoletu gazowego, zapytalem po cholere Ci to, angoli sie boisz?
    odpowiedzial: "A wiesz ilu Polakow siedzi teraz w Londynie?"
    i cos w tym jest
    c2h5oh
    |Bessa Voigtländer|Zenit 11|Kiev 4m|D70|T28-75|SB800|055PROB
    http://www.lisiewski.info | http://modna.pl | http://giery.eu

Domyślnie

bonnum

Jak będziesz następny plenerek nocny planował to daj znak. Chętnię się wybiorę z Tobą.
    Mam nadzieję, że moje 199 cm i +100 kg zniechęci pasiastych.

Pozdrawiam

Strona 15 z 23 PierwszyPierwszy ... 51314151617 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów