Close

Strona 14 z 23 PierwszyPierwszy ... 41213141516 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 226

Wątek: D70 i dresy

Ferbik
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez admin
    Sprzet fotograficzny mozna ubezpieczyc jedynie w domu, dopisujac w warunkach ubezpieczenia wariant szczegolowy. Ja mam ubezpieczony sprzet w firmie, w tym dwa aparaty.
    To adminie moze podpowiesz na jakich warunkach mniej wiecej mozna ubezpieczyc sprzet na firme? Sam prowadze firme o charakterze reklamowym wiec przydaloby mi sie ubezpieczyc sprzet

Pozdrawiam

Domyślnie

ale tu chyba chodzi o to, ze jesli ukradna ci go z domu lub firmy ( a nie na ulicy) to wtedy ci wyplaca odszkodowanie, ale musisz to chyba udokumentowac dowodem wlamacia czy cos takiego

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yabusan
    Chyba znalazłem dobrą broń na dresa. Po pewnych przemysleniach doszedłem do wniosku że nalepsza broń będzie flara sygnalizacyjna.
    zmartwię cię, żżaden dres nie boi sie flary!
    przeca oni sami z nich korzystają na meczach co chwile, znają je dobrze i wiedzą jak się z nimi obchodzić
    dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk

Anonymous
    Gość

Domyślnie

gdyby nie dresy to połowa ludzi nigdy nie zmieniła by aparatu na nowszy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qooba
    Cytat Zamieszczone przez yabusan
    Chyba znalazłem dobrą broń na dresa. Po pewnych przemysleniach doszedłem do wniosku że nalepsza broń będzie flara sygnalizacyjna.
    zmartwię cię, żżaden dres nie boi sie flary!
    przeca oni sami z nich korzystają na meczach co chwile, znają je dobrze i wiedzą jak się z nimi obchodzić
    Ty rowniez chodzisz na mecze jak Cie szwagier wyciagnie A bronić sie mozna wieloma sposobami, najlepszy sposob to nogi w pas i w pizzzz tralaaaalaaaaaala.... im sie nie chce biegac, poczekają na natępnego.

I nie chwal sie tak moim 135-400 :P lepiej odkup go odemnie
    Nikon D70s (D80 kochanki) / N 18-70 3.5-4.5 / Ta 17-50 2.8 / N 50 1.8 / Tokina 19-35 3.5-4.5 / N 35-105 3.5-4.5 / N 70-210 4-5.6 /
    Minolta x-300 / Exakta 35-70 f 3,5-4,5 /Soligor LG-40 (niepolecam)

Anonymous
    Gość

Domyślnie

czytałem wypowiedzi jak opowiadanie przygodowe, aż w ubiegłą sobotę sam trafiłem na dresy mające chrapke na mojego nowiutkiego d70 podczas zlotu motorowego. Na szczęście jak się oddaliłem dali mi spokój, ale zdjęć już mi się nie chciało zrobić,
    wkurzyło mnie to bardzo po powrocie w ruch poszedł pisak i czarna folia + korektror. Zamalowałem wszelkie rzucające się w oczy napisy na czarno, co było żal okleiłem czarną matową folią, a zamiast napisu nikon korektorem dałem ZENIT. O dziwo. Nikt już nie interesuje się moim nikusiem

Domyślnie

Podczas ostatniego plenerku w Gdynia Orłowo wracajac juz z plazy widzialem sytuacje jak dres dostał po glowie statywem. Mysle ze to swietny sposob obrony bo osobnik dlugi czas sie nie podnosil

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Klos
    Podczas ostatniego plenerku w Gdynia Orłowo wracajac juz z plazy widzialem sytuacje jak dres dostał po glowie statywem. Mysle ze to swietny sposob obrony bo osobnik dlugi czas sie nie podnosil
    Deja Vu.
    Już kiedyś to słyszałem, od właściciela statywu.
    Miejsce też się mniej więcej zgadza.
    pozdrawiam Krzysiaczek

Domyślnie

szymony, a może zmieniają coś w programie?!
    I teraz jak ktoś powie, że statyw jest zbyt ciężki żeby go nosić na plecach, to tak jakby sam się skazał na utratę aparatu by Dressss
    D300 i kilka butelek z denkiem ale bez szyjki...

Kaleid
    Gość

Domyślnie

Cholera...moze to byli ci sami Miejsce sie zgadza..to byla Gdynia-Orłowo, parking przy molo.....ech,widac moj velbon ich niczego nie nauczyl...

Strona 14 z 23 PierwszyPierwszy ... 41213141516 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów