Close

Strona 1 z 23 12311 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 226

Wątek: D70 i dresy

Domyślnie D70 i dresy

Dzisiaj poszedłem sobie porobic zdjęcia i aparat chciało mi odebrać dwóch dresów a sytuacja wygladała tak

siedze sobie i czaje sie na wróbla Podchodzi dwóch patałachów i mowia do mnie:
    Dres: Cześć fajny aparat! Dasz spróbować zrobic kilka zdjęc?
    Ja: Niestety zostały mi tylko dwie klatki na filmie
    Dres: No to nam pozyczysz fagasie ten aparat
    Ja: Zebys sie nie zdziwił

Aparat poszedł do plecaka i czas było wstać
    2 minuty póxniej panowie sobie poszli - tak dosyć szybko starali sie to zrobić

Ale mnie zdenerwowali, ze wróciłem do domku i wrąbałem kilo truskawek
    pozdrawiam Sebastian

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Tarnobrzeg

Domyślnie

No to jaja. Czy to nie było w Łodzi czasem...?
    Pozdrawiam wszystkich.Jacek.
    D 70 + 18-70 + 70-210/1:4-5,6 D + SB 800 + SB 26 + F 90 X

Domyślnie

Nie zazdroszcze... Na szczescie musi byc z Ciebie rosle chlopisko

Domyślnie

Nie w Łodzi we Wrocławiu. Moze nie bardzo rosłe ale szkolone w rozmowach z podobnymi typami
    pozdrawiam Sebastian

Domyślnie

I na po(c)hybel lobuzom... Ja mieszkam w Lodzi i tu jest podobnie. Mnie nie szkolono, sam sie szkolilem ale w niektorych sytuacjach mam wrazenie ze lepiej brac nogi za pas...

Domyślnie

No powiem szczeze - nie bede uciekał przed dwoma idiotami, ale niekiedy rzeczywiscie jest to rozsądne wyjscie, pod warunkiem ze jestes pewien że uciekniesz - inaczej masz przeciników za plecami co oznacza że ich nie widzisz
    pozdrawiam Sebastian

Domyślnie

Bardzo madrze prawisz...

Domyślnie

Ja chodząc po Krakowie nauczyłem się, że bez gazu się z domu nie ruszam - czy na focenie, czy na rower, gdziekolwiek. Może w starciu z kilkoma nożami nie jest to jakiś super sposób obrony, ale zawsze jest. Niestety, nie jestem jakimś osiłkiem, ze wzrostu dość niski, niby nogi mocne, ale czasami uciekać jest trudno (np. jak jest 4-5 gości).

Domyślnie

Gaz jest dobry na dwoch, gora trzech. Za szybko wyjety moze obrocic sie przeciwko nam samym. Jednak rozumiem Cie i sam musze o tym pomyslec... Niedlugo trzeba bedzie focic z "klamka" w reku

Domyślnie przygoda w górach

a ja miałem przygode z Góralami z Szczyrku, Miałem Olka c5050 wszyscy zostali na browarze po wycieczce w górach, tylko ja poszedłęm sobie cyknąc pare fotek gór... Siedze sobie foce góre a tym podchodzi najebany góral - ale o co chodzi - ja mu - o nic nie chodzi robie zdjęcie -
    a on na to - w******* ? i jeb w aparat tak że urwał sie obiektyw -
    No to wywiązałą się szamotanina, ja mu sie odwinąłem pare razy, ale przybiegł jego kolega i kopem wygonił mnie aż pod hotel...

bo sie zdefiłem ...

wtedy powstałą decyzja o kupnie d70....

Strona 1 z 23 12311 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów