Szukaj
Sliczne fotki Nemeth! Ale faktycznie macie zime ze hej! Chyba dzis sie wybiore porobic jakies fotki co by przypomniec jak zima wyglada![]()
Pozdrawiam Wioletta
No trudny temat. Ja przy działce mam piękny las, ale trudny temat to fakt. Najwięcej mam makro mrówek z niego
Fotki fajne, chyba się udały![]()
Pozdrawiam! Marcin fotoblog fotografia
F100,D700,D80 | N 35/2D 50/1.4D 105/2.8D 24-85G 35-70/2.8D 75-150/3.5AiS | Σ 12-24 70-300 | Sonnar 300/4 | Soligor 135/2.8 | SW 150/750 | SB-800/400 | LS-2000 | HEQ5
bardzo ładnie zrobiłeś ten las ,ładne kadry i bardzo fajne zielenie ,dla mnie nr 3 za piękny zielony mech
pozdrawiam![]()
Świetnie wykonane. Trudny temat, ale widać że dla Ciebie jest łatwy. Brawo !!!
Aparat Nikon Obiektyw Nikon Lampa Nikon
Z lasem to zawsze jest problem. Szczerze mówiąc wolę inną tematykę w Twoim wykonaniu. Dwójka -chyba tak najbardziej mi siedzi. Fajny zwierz z tego drewienka...![]()
Temat ciezki jak mowia przedmowcy, dlatego brawa za samo podejscie.
Co do zdjec, moim zdaniem sa przeostrzone nieco i to mnie jakos rozprasza przy odbiorze.
D70, GRD, FM2, Wyniki
Wybrałeś moje faworyty z leśnej serii, więc pozostaje mi tylko powiedzieć to co już i tak wiesz - bardzo mi się podobają i zdjęcia i las![]()
unikałbym nieba, szczególnie takiego nijakiego jak na jedynce
trójka najlepsza
"czuję jak rodzi się moc"
niby wszystko ok tylko jakos tak nie-Nemethowo![]()
fajna seria. 1 najbardziej mi sie podoba. na 3 szkoda ze choinka po prawej nieostra. pozdrawiam![]()
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
Skontaktuj się z nami