Zdjęcie robione z narażeniem zdrowia(mojego) i życia(aparatu).Mam nadzieję,że było warto
Szukaj
Zdjęcie robione z narażeniem zdrowia(mojego) i życia(aparatu).Mam nadzieję,że było warto
D300
Nikkor 24 2.8D, Nikkor 50 1.4G, SB-900
wyglada jakby staly na parkingu
moze powinienes dac szerszy plan?
one akurat stały na parkingu:] zwróć uwagę na brak kierowcy w tym po lewejZamieszczone przez vuki
![]()
D300
A tam nie ma kierownicy ?? Chyba jest lub mam brudne szkiełka w okularach :P ?!
A z drugiej strony to ciekawe foto![]()
Nikon : F90x // Nikkor 35-70mm/3,5-4,5 AF + MB-10 // Variant 742-2sca Wiele innych gratów ...
to dalczego było robione z narażeniem życia?
bo wyskoczył pan z innego autobusu i w dość...dosadny sposób oświadczył mi,że nie życzy sobie robienia zdjęć("zaraz ci rozp****** ten aparat ty mały sku*****"),i ogólnie dość mocno się zmachałem,zanim dał sobie spokój.Dlatego:PZamieszczone przez Marcinexsis
D300
Następnym razem zaproś Kaleida na wspólny plener. To kawał chłopa no i ma doświadczenie w walce z natrętami (ciężki statyw)![]()
Swoją drogą- kierowca innego autobusu zachował się chamsko. Trzeba było mu odpowiedzieć że jesteś fotoreporterem lokalnej gazety i masz wątpiwości czy jego szef podzieliłby jego stanowisko. Poza tym warto znać swoje prawa- poszperaj na forum- na pewno coś o tym znajdziesz...
LuCaS
D800|24-70 f2,8|85 f1,4
50 f1,4|80-200 f2.8
Hehe,słyszałem o tej historii jużZamieszczone przez LuCaS
A na chamskie zachowanie odp. nie mogłem,jako iż drobne ze mnie chłopię,a i statywu ciężkiego nie miałem,pan kierowca za to wyglądał dość...słusznie![]()
D300
Na takich "milych" inaczej jest jeszcze opcja, wyciagasz telefon i dzwonisz po policje
Istnieje definicja takiego zachowania - grozba karalna.
Lepiej tak ostudzic palanta, niz statywem go trzepac?
D90 | N50 1.8 | N18-105VR | N70-300 | N18-55 | SB-600
www.canis.art.pl
Hmm.. no nie wiem czy warto było... było tego pana ując![]()
Skontaktuj się z nami