Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Wyrocznia

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Straszy upiór Stawiarza...
    Dlatego moje kolosalne i zdecydowane NIE.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Straszy upiór Stawiarza...
    A tak jaśniej ?

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Calme Zobacz posta
    A tak jaśniej ?
    Wybacz, ale takie jest moje zdanie na temat kaleczenia piękna krajobrazu. Krajobraz w moim wyobrażeniu ma w sobie nieść przekaz wyłącznie pozytywny. Tylko i wyłącznie. Taka jest moja definicja krajobrazu. Sorry, wyrażam tylko swoją prywatną opinię i mam do niej prawo.
    Przepraszam za ostre zdanie, ale dla mnie już było trudne do zaakceptowania że Stawiarz tutaj pokazywał swoje zwichrowane i pokaleczone wizje...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Wybacz, ale takie jest moje zdanie na temat kaleczenia piękna krajobrazu. Krajobraz w moim wyobrażeniu ma w sobie nieść przekaz wyłącznie pozytywny. Tylko i wyłącznie. Taka jest moja definicja krajobrazu. Sorry, wyrażam tylko swoją prywatną opinię i mam do niej prawo.
    Przepraszam za ostre zdanie, ale dla mnie już było trudne do zaakceptowania że Stawiarz tutaj pokazywał swoje zwichrowane i pokaleczone wizje...
    Spoko szanuje Twoje podejście do tematu.

Domyślnie

Odrobine mniej centralnie (tylko troszeczke), przyciac pasek dolu, zalagodzic znikanie korony w ciemnosci i nie to, zeby zdjecie jakies kiepskie bylo...

Odnosnie wizji, o ile nie sa ideowo wykoslawione, a wykonanie do nich dorasta, to nie ma przeciwwskazan, aby je tworzyc (to bardziej ogolnie).
    Wazne, aby do kazdego ujecia wizje dopasowac indywidualnie, nie trzymajac sie jednego, prostego schematu.

Nie jest idealnie, ale jednak dobrze.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

lubie takie klimaty. obrobka jak najbardziej na tak. sam od dluzszego czasu poluje na takie drzewa.
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów