Oto około 1/30 tego, co wczoraj popełniłem, a później zeżarłem.
Tzn popełniłem zdjęcia, nie jedzenie.
Co o tym myślicie? W miarę obrabiania kolejnych, będę nękał dalej.
1
Szukaj
Oto około 1/30 tego, co wczoraj popełniłem, a później zeżarłem.
Tzn popełniłem zdjęcia, nie jedzenie.
Co o tym myślicie? W miarę obrabiania kolejnych, będę nękał dalej.
1
Jest ok, na początku jakoś te kadrowanie mi nie pasowało, ucięte talerzyki. Ale jak się patrzy dłużej to jest spoko - hmm może to dla tego że godny jestem![]()
Ładnie
Choć ja nigdy Sushi nie jadłem... Jak to w ogóle smakuje?![]()
spróbuj
nie potrafię Ci powiedzieć jak smakuje bo i mnie ten smak zaskoczył kiedy jadłem je pierwszy raz. Sposób przygotowania ryżu i smak surowej ryby + wasabi, czasami owoce i imbir, do tego sos sojowy, sezam, ocet ryżowy. To jest absolutnie niepowtarzalna mieszanka smaków. I, jak dla mnie, genialna. Pomimo, że po sesji pochłonęliśmy wszystko to i tak przy selekcji zdjęć myślałem, że zwariuję tak mi smak powracał
A co do kadrowania - wiem, że dyskusyjne ale mam z tej sesji jeszcze masę innych zdjęć - to, które wrzuciłem to już była totalna zabawa, na zasadzie "mam to ustawione więc grzechem byłoby nie pokombinować".
ja też nigdy nie jadłam...ale tak ładnie pokazane, że mam normalnie ślinotok![]()
Pozdrawiam
Maja
A ja jadłem parę razy, i to w dodatku z pierwszj ręki, że tak powiem - zrobione przez Japończyka, nauczyciela kaligrafii, którego znam prywatnie. Sam proces robienia był poniekąd fascynujący - ilość noży, prercyzja cięcia składników, spokój i wyważenie ruchów - to rzeczywiście może zachwycić. Zwłaszcza mnie, bo robię niewiarygodny burdel jak sam gotuję.
Ale samo sushi już bez orgazmów. Owszem, smaczne, niektóre nawet bardzo, ale żebym był posikany z zachwytu, to nie. Jadłem lepsze rzeczy.
A wracając do zdjęć - gratuluję! Porządek, symetria, zestaw kolorów - dobrze zrobione zdjęcie. Czepiłbym się tylko zbyt ciemnego cienia na macie, ale to już zastrzeżenie z gatunku czepialstwa.
a dziękuję
ja natomiast jestem absolutnie zachwycony smakiem sushi (maków, nigiri itd). To jedzenie mnie rozbraja. Szkoda, że jest dość drogie. Sam w domu potrafię przyrządzić tylko maki, ale chyba przymierzę się też do Nigiri bo jest milion razy smaczniejsze od maków.
kolejny kadr:
2
ciekawe i smaczne![]()
3
Trzeci kadr na pożarcie i idę sprzątać bo mnie kobieta z domu wyrzuci...
3. kompletnie mi się nie podoba- ale ja po prostu nie trawie takich kadrów (a sam też foce jedzenie).
Za to nr 2 suuper - takie własnie lubię!
Jedyneczka pomiędzy 3 a 2
Pozdrawiam.
PS.
Z ciekawości zapytam - z przodu softbox, a jako kontra coś ostrzejszego, beauty dish...?![]()
Skontaktuj się z nami