trafiles to P-99 (Walther)Zamieszczone przez sailor
no to nastepna zagadka:
ps. to nie moj sprzet, znalazlem je dzis w szafie![]()
Szukaj
trafiles to P-99 (Walther)Zamieszczone przez sailor
no to nastepna zagadka:
ps. to nie moj sprzet, znalazlem je dzis w szafie![]()
PM P84 Glauberyt
pudlo, to PM98 (takie cos jak UZI)Zamieszczone przez Czornyj
kto mi wyjasni jak "josko" przesunął mi tak bezbolesnie oko?
nie tak do końca pudło - PM84 i PM98 to glauberyt, tylko 98 Glauberyt zmodyfikowany na potrzeby policji
A josoko nie tak do końca bezboleśnie przesunął ci oko, bo powyrywał ci trochę włosów z ręki(wyciął wszystko, co znajdowało się pow. linii ramienia aż po szczerbinkę i przesunął w lewo, musiał tylko domalować policzek)
Nie przesunął oka, tylko ręce. Zobacz 'dorysowany' kawałek ucha i artefakt w postaci cienkiej, białej kreseczki nad prawą dłonią, po prawej stronie pistoletu.
Jak na mój rozum wyciął ręce z bronią i przesunął kawałeczek. Jak jeszcze tylko zblurowałbym koniec lewego przedramienia, bo wyszedł trochę za ostro - to miejsce tuż pod końcem rękawa (porównaj oryginał i to zmodyfikowane - dopiero porówjując widać, że coś jest nie tak), ale całość jest mistrzowska.
[10 sek. później]
Cholera, tak rzadko piszę, a i tak mnie ktoś wyprzedzi z odpowiedzią.![]()
Czornyj, nie powyrywał, tylko lekko przygładził. Po wyrywaniu vuki miałby ochotę na odwet
bombel, były dwie możliwości, a prawidłową odgadł Czornyj. Ta biała linia to pozostałość wyostrzania w oryginale.
Pozdrawiam
Jarek Piekarski
no... ładnie Vuki, chwile na forum mnie nie było, wracam otwieram dział ludzie a tu pierwszy tekst ..."stój bo..."![]()
melduje, że to "swój idzie" .....i nie strzelać!!!!!!![]()
Na tym zdjęciu wyglądasz jak ...Leon Zawodowiec....![]()
Pozdrawiam Vesia Rzenno
Wasze zdjęcia - moje emocje i wrażenia
eee tam trafiles .. szczerze mowiac dosc dokladnie znalem wyposazenie policji a wiem ze wiekszosc zostala doposazona w wlatherkitrafiles to P-99 (Walther).. tylko wiesz ... rzadko sie je oglada od tej strony
hmm boje sie zaproponowac zebys jeszcze raz do niej zajrzalps. to nie moj sprzet, znalazlem je dzis w szafie Wink![]()
malenstwo typu H&K 69 sie gdzies jakies wolne nie znajdzie??? hihihi
choc przyznam sie ze z calego ofcjalnego wyposazenia policji chcialbym sie pobawic karabinkiem TRG 21
Masz brzydkie ciągoty.
![]()
pzdr
Leon
No, no uwazaj bo ja tutaj za pokazanie kilku zdjec ze strzelnicy o malo nie zostalem zlinczowany...
Tomek
---------
Skontaktuj się z nami