Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18
    autograf
    Gość

Domyślnie

A ja mam problem z tym progamem i D80, i opisalem to tu
    Moze ktos wie o co kaman?

Domyślnie

Tak więc podsumowując: Mogę już teraz spokojnie zmienić moje D40X na D300 bez obaw, że nie będę miał czym NEFa otworzyć - a tylko to mnie powstrzymywało

Cytat Zamieszczone przez david555 Zobacz posta
    A z D3?
    Skoro sprawdziliśmy doświadczalnie z D300 i okazało się, że autor programu nie kłamie to korzystając z prawa indukcji matematycznej zakładam, że nie kłamie także w przypadku D3

a cytując ze strony obsługiwane:
    Nikon D1, D1H, D1X, D2H, D2Hs, D2X, D3, D40, D40X, D50, D70, D70s, D80, D100, D200, D300, E2100, E3700, E5400, E8400, E8700, E8800

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elix Zobacz posta
    Tak więc podsumowując: Mogę już teraz spokojnie zmienić moje D40X na D300 bez obaw, że nie będę miał czym NEFa otworzyć - a tylko to mnie powstrzymywało

Skoro sprawdziliśmy doświadczalnie z D300 i okazało się, że autor programu nie kłamie to korzystając z prawa indukcji matematycznej zakładam, że nie kłamie także w przypadku D3
    No to się cieszymy.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

autograf
    Gość

Domyślnie

O taki komunikat mi sie pojawia jak otwieram nefa

Domyślnie

spróbuj jeszcze raz pobrać program ze strony - ta wersja jest jak już pisałem wcześniej jest stosunkowo świeża więc może nie zainstalowałeś tej ostatecznej oficjalnej - z tego co wkleiłeś to wygląda, że jest jakiś problem z jedną z bibliotek - gtk - na stronie rawtherapee jest dość konkretne forum - może tam znajdziesz coś na temat tego problemu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez autograf Zobacz posta
    O taki komunikat mi sie pojawia jak otwieram nefa

Odpowiedziałem w wątku, który podałeś wcześniej. Spróbuj tej metody.

Pozdrawiam

Domyślnie

A ja mam pytanie czy ta nowsza wersja RawT. jest szybsza od poprzedniach, bo przeskoczyłem z RT na C1 i jednak wolę RT tylko, że on taki wooolny jest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez emet_b Zobacz posta
    A ja mam pytanie czy ta nowsza wersja RawT. jest szybsza od poprzedniach...
    demon prędkości to to raczej nie jest ale też nie miałem z tym programem jeszcze sytuacji, żeby szybkość jego działania dała się jakoś specjalnie negatywnie odczuć... jednym słowem - chyba musisz sam sprawdzić i subiektywnie ocenić

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów