Pisalem w watku o jaki antywir ale nie bylo odpowiedzi stad ten post
dlaczego moj nod nie chce sie laczyc z serverem i pobierac nowe definicje wirusow
probuje ale za kazdym razem polega
prosze o jakies rady i pomoc
Szukaj
Pisalem w watku o jaki antywir ale nie bylo odpowiedzi stad ten post
dlaczego moj nod nie chce sie laczyc z serverem i pobierac nowe definicje wirusow
probuje ale za kazdym razem polega
prosze o jakies rady i pomoc
Stary ale jary ... D70s, D90 Nikkor 18 -200 VR, 18-105 VR, 24mm, 50mm, SB 600 + filtry
Regards
Wojciech
Hmm...uzywam Noda32 od dobrych 2 lat, pewnie zaraz minie 3 i jak dotąd nie było z tym problemu. Automatycznie bodajże co 2 godz robi mi aktualizację i jedynie jak serwer padł to przez 3 dni tego nie robił, ale to było jakiś miesiac temu. Od tego czasu wszystko jest OK, ja używam wersji 2.5 czyli starej.
Napisz coś więcej na ten temat, co Ci się wyświetla za komunikat.
Po kliknięciu na Aktualizację w głównym oknie programu, wyświetli się okienko po prawej stronie. Kliknij na ikonkę ze strzałeczką "Aktualizuj teraz" ... napisz co się wyświetliło przy jego wciśnięciu.
opis w fazie przygotowań ...
W orginalnym pudełku z Nod32 jest certyfikat. A w nim w ramce jest instrukcja:
"ABY OTRZYMAĆ NAZWĘ UŻYTKOWNIKA I HASŁO POTRZEBNE DO POBRANIA AKTUALIZACJI PROSIMY O ZAREJESTROWANIE PROGRAMU NA STRONIE rejestracja.eset.pl UŻYWAJĄC NUMERU SERYJNEGO PODANEGO NA NINIEJSZYM CERTYFIKACIE. NAZWA UŻYTKOWNIKA I HASŁO ZOSTANĄ PRZESŁANE DROGĄ ELEKTRONICZNĄ".
Później pozostaje wstawienie w/w w ustawienia prgramu i już... u mojej żony działa
Powodzenia
wyswietlilo sie :
could not connect to server.
i na tym lipa
moze adres servera mam zly,
a co do kolegi z ta rejestracja to niestety nigdy tak nie robilem nawet jak mialem inne wersje tego programu
panowie dziala niepotrzebna panika
zmienilem na server auto i all ok
dziekuje za odpowiedzi
succesfully update
Stary ale jary ... D70s, D90 Nikkor 18 -200 VR, 18-105 VR, 24mm, 50mm, SB 600 + filtry
Regards
Wojciech
Skontaktuj się z nami