Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Nowe idzie...

Domyślnie

fakt... z entuzjazmu tej mlodej urokliwej osoby szybko polecialem sie chwalic zamiast siasc, zastanowic sie i poprawic w PS/GIMP to i owo ..ech.. kobiety po prostu mieszaja mi w glowie Zbigniew..jest tak jak to sam bym widzial
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

Sylwia bardzo w moim guście, Ania trudno powiedzieć bo niedużo jej widać tak naprawdę
    ale chyba się w nią zapatrzyłeś za bardzo (ja pewnie też bym tak miał)- ale na zimno:
    1. do poprawy usta zanim zaczniesz robić zdjęcia- na pierwszym błyszczyk byłby idealny, świetnie pasowałby do nieskromnej miny i krzyża ciemno. za ciemno- szczególnie na twarzy. Tło możesz powiedzieć że tak chciałeś podoba mi sie najbardziej z serii

2. ciemno, szpara w tłe
    3- zginely szczegoly wlosów, nie podoba mi się grymas. poza tym ok
    4. ciemna sylwestka, ginie w jasnym tle
    5. ciemno, nieładny grymas. No i ewidentie Ania nie wiedziała co zrobić z rękami- powinieneś interweniować ręka na biodro, albo splecione na tułowiu... no coś innego generalnie

mam nadzieje ze nie masz mi za złe ja bym chciał zeby mi ktos pisał takie komenty
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Domyślnie

czego użyłeś jako tła?

Domyślnie

tlo ? to takie czarne tworzywo z rolki z takimi wypustkami..yyy.. nie pamietam jak sie to fachowo nazywa, .. no hym.. jak pochodzisz po castoramie to znajdziesz takie cos.. za modelka sb800 w trybie su4 z pomaranczowym filtrem stad taki kolorowy zafarb tla.i tyle.
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

Zdaje się, że Sylwia nie tylko skubie usta ale taż ogryza paznokcie... fuj :/
    Jeśli zamieszczasz zdjęcia w tym dziale, to nie tłumacz spierzchniętych ust - ludzie tacy są na codzień. To nie ten gatunek fotografii.
    Pozdrawiam - Zbycho

d700 / d200 | waliza gratów | kompletny brak czasu na robienie zdjęć http://zbychoo.blogspot.com/

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów