fakt... z entuzjazmu tej mlodej urokliwej osoby szybko polecialem sie chwalic zamiast siasc, zastanowic sie i poprawic w PS/GIMP to i owo ..ech.. kobiety po prostu mieszaja mi w glowieZbigniew..jest tak jak to sam bym widzial
![]()
Szukaj
fakt... z entuzjazmu tej mlodej urokliwej osoby szybko polecialem sie chwalic zamiast siasc, zastanowic sie i poprawic w PS/GIMP to i owo ..ech.. kobiety po prostu mieszaja mi w glowieZbigniew..jest tak jak to sam bym widzial
![]()
"Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."
Sylwia bardzo w moim guście, Ania trudno powiedzieć bo niedużo jej widać tak naprawdę
ale chyba się w nią zapatrzyłeś za bardzo (ja pewnie też bym tak miał)- ale na zimno:
1. do poprawy usta zanim zaczniesz robić zdjęcia- na pierwszym błyszczyk byłby idealny, świetnie pasowałby do nieskromnej miny i krzyżaciemno. za ciemno- szczególnie na twarzy. Tło możesz powiedzieć że tak chciałeś
podoba mi sie najbardziej z serii
2. ciemno, szpara w tłe
3- zginely szczegoly wlosów, nie podoba mi się grymas. poza tym ok
4. ciemna sylwestka, ginie w jasnym tle
5. ciemno, nieładny grymas. No i ewidentie Ania nie wiedziała co zrobić z rękami- powinieneś interweniowaćręka na biodro, albo splecione na tułowiu... no coś innego generalnie
mam nadzieje ze nie masz mi za złeja bym chciał zeby mi ktos pisał takie komenty
![]()
http://www.ozzy.maxmodels.pl
Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.
czego użyłeś jako tła?
tlo ? to takie czarne tworzywo z rolki z takimi wypustkami..yyy.. nie pamietam jak sie to fachowo nazywa, .. no hym.. jak pochodzisz po castoramie to znajdziesz takie cos.. za modelka sb800 w trybie su4 z pomaranczowym filtrem stad taki kolorowy zafarb tla.i tyle.
"Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."
Zdaje się, że Sylwia nie tylko skubie usta ale taż ogryza paznokcie... fuj :/
Jeśli zamieszczasz zdjęcia w tym dziale, to nie tłumacz spierzchniętych ust - ludzie tacy są na codzień. To nie ten gatunek fotografii.
Pozdrawiam - Zbycho
d700 / d200 | waliza gratów | kompletny brak czasu na robienie zdjęć http://zbychoo.blogspot.com/
Skontaktuj się z nami