Kolejna sesja, niestety zrobiona przed Waszymi uwagami co do swiatla, ale chyba mniej plaska, sami osadzcie
1.
![]()
2.
![]()
3.
![]()
4.
![]()
5.
![]()
pozdrawiam
Jacek
Szukaj
Kolejna sesja, niestety zrobiona przed Waszymi uwagami co do swiatla, ale chyba mniej plaska, sami osadzcie
1.
![]()
2.
![]()
3.
![]()
4.
![]()
5.
![]()
pozdrawiam
Jacek
4naj
i dwója zeby nie ten cień
mnie również czwóreczka bardzo się podoba jest wszystko co trzeba , pozostałe również na wysokim poziomie jedynie dwójka mz odstaje
D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker
2 3 i 5 suuuupperrr !!!!!!
musze jeszcze milion lat pracowac
dzieki tobie sie motywuje![]()
d700 d3 14-24 28 35 50 85 135
pierwsze i trzecie za odwzorowanie kolorow i kadry.
mozna wiedziec jakim to szklem robione? - zaznaczam, nie jestem opetany onanizmem sprzetowymPo prostu nosze sie z zamiarem dokupienia jakiegos szkielka i wesze tu i tam
![]()
robione bylo jedynym slusznym szklemZamieszczone przez flood
czyli 85/1.8, a tak na powaznie - to jesli chcesz robic duzo portretow, to warto wlasnie w to szklo zainwestowac, mam sporo szkielek (kilka mialem), ale to bije wszystkie na glowe
Pozdrawiam
Jacek
no fakt..dwojka za ladny kadr zamrozony w dynamizmie akcji .. a 4 za klimacik quasi hawajsko romantyczno ogrodniczy. ladne swiatelko.
"Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."
Ostatnio mysle zeby kupic to szkielko..Ale musialbym sie pozbyc KIT-a
robione bylo jedynym slusznym szklemczyli 85/1.8, a tak na powaznie - to jesli chcesz robic duzo portretow, to warto wlasnie w to szklo zainwestowac, mam sporo szkielek (kilka mialem), ale to bije wszystkie na glowe
![]()
ja dzis rano porownywalem 85 z 50 i w sumie 85 jest lepsze od 50 juz od 1,8 a przy 4 niszczy 50 zupelnie !!!!! nawet 50 f5,6 nie pomoglo (sweet pint) a dodatkowo brak przerysowan ,lepszy bokhey i GO inna !!!! takze polecam 85mm
d700 d3 14-24 28 35 50 85 135
wszystkie mi się podobają, ładnie wyszło :P
Mało umiejętności, duzo serca, jeszcze więcej chęci...
Skontaktuj się z nami