Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16
    Anonymous
    Gość

Domyślnie ...a jak Agatka wyszla ??? :)

Kolejna sesja, niestety zrobiona przed Waszymi uwagami co do swiatla, ale chyba mniej plaska, sami osadzcie

1.

2.

3.

4.

5.

pozdrawiam
    Jacek

ditty
    Gość

Domyślnie

4naj

i dwója zeby nie ten cień

Domyślnie

mnie również czwóreczka bardzo się podoba jest wszystko co trzeba , pozostałe również na wysokim poziomie jedynie dwójka mz odstaje
    D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker

Domyślnie

2 3 i 5 suuuupperrr !!!!!!

musze jeszcze milion lat pracowac

dzieki tobie sie motywuje
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Domyślnie

pierwsze i trzecie za odwzorowanie kolorow i kadry.
    mozna wiedziec jakim to szklem robione? - zaznaczam, nie jestem opetany onanizmem sprzetowym Po prostu nosze sie z zamiarem dokupienia jakiegos szkielka i wesze tu i tam

Anonymous
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez flood
    pierwsze i trzecie za odwzorowanie kolorow i kadry.
    mozna wiedziec jakim to szklem robione? - zaznaczam, nie jestem opetany onanizmem sprzetowym Po prostu nosze sie z zamiarem dokupienia jakiegos szkielka i wesze tu i tam
    robione bylo jedynym slusznym szklem czyli 85/1.8, a tak na powaznie - to jesli chcesz robic duzo portretow, to warto wlasnie w to szklo zainwestowac, mam sporo szkielek (kilka mialem), ale to bije wszystkie na glowe

Pozdrawiam
    Jacek

Domyślnie

no fakt..dwojka za ladny kadr zamrozony w dynamizmie akcji .. a 4 za klimacik quasi hawajsko romantyczno ogrodniczy. ladne swiatelko.
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

robione bylo jedynym slusznym szklem czyli 85/1.8, a tak na powaznie - to jesli chcesz robic duzo portretow, to warto wlasnie w to szklo zainwestowac, mam sporo szkielek (kilka mialem), ale to bije wszystkie na glowe
    Ostatnio mysle zeby kupic to szkielko..Ale musialbym sie pozbyc KIT-a

Domyślnie

ja dzis rano porownywalem 85 z 50 i w sumie 85 jest lepsze od 50 juz od 1,8 a przy 4 niszczy 50 zupelnie !!!!! nawet 50 f5,6 nie pomoglo (sweet pint) a dodatkowo brak przerysowan ,lepszy bokhey i GO inna !!!! takze polecam 85mm
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Domyślnie

wszystkie mi się podobają, ładnie wyszło :P
    Mało umiejętności, duzo serca, jeszcze więcej chęci...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów