Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Manuella ( korekcyjnie )

Zdjęcie zrobione dla Manuelli i tylko dla niej. Pracuje w hotelu gdzie mieszkam, wiecznie zmęczona bo pracy ma nie mało. Chce jej poprawić samopoczucie, dopieszczając zdjęcie , ale też nie przegiąć. po prawej oryginał chyba jeszcze ze skopanym WB. podpowiedzcie coś
    //EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 18-02-2025 o 11:48 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
    D70s, 10-85, dobry błysk i statyw

Domyślnie

Powinna być zadowolona bo bardzo ładnie to zrobiłeś

Domyślnie

Za gładka twarz, brwi wyglądają przez to jak wklejone (wokół nich nie wygładzałeś skóry). Moim zdaniem powinienes pozostawić odrobinę zmarszczek mimicznych (nałóż wygładzoną wersję twarzy na oryginalną z kryciem np. 65-70%). Oryginał ma również zdecydowanie ładniejsze włosy (kolor, liczba szczegółów).
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

powieloną warstwę potraktowałam rozmyciem gaus. na 15 potem przenikanie warstw i odp. sposób krycie. odpowiednio miękką gumką wracałem tam gdzie chciałem do ostrych oczu, włosów, konturu twarzy. Teraz widzę że brew lewa (jej lewa) faktycznie niekorzystnie

Domyślnie

Oglądając te dwa zdjęcia zdecydowanie bardziej podoba mi się ta "oryginalna" Manuela. W przypadku tej dziewczyny bym w ogóle w oryginale nie "grzebał".
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

ja z natury też nie grzebie, ale tutaj zacząłem i potrzebuje rad. Zapomnij downunder że widziałeś to z prawej>> powiedz jakie widzisz wady mojej obróbki wiedząc mniej więcej w którą stronę podążałem. Erie>> zmarszczek mimicznych prawie nie ma w oryginale. Na tą chwile spróbuje mniejszego rozmycia (np 10 a nie 15) i staranniej wygumkuje oczy, włosy, kontury>> zależy mi jednak na blasku twarzy co (wydaje mi się) osiągnąłem

Domyślnie

Usuwanie drobnych niedoskonałości jest normą, ale gdyby mi ktoś tak twarz wyprasował to bym się do żywego na niego obraził.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

NIc bym nie zmianiał. Ładnie wyszło.
    Szary, cichy człowiek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez downunder Zobacz posta
    Oglądając te dwa zdjęcia zdecydowanie bardziej podoba mi się ta "oryginalna" Manuela. W przypadku tej dziewczyny bym w ogóle w oryginale nie "grzebał".
    i ja sie pod tym podpisuje...
    D3s, D3, N 14-24 f2.8, N 16-35 f4.0, N 24-70 f2.8, N 24-120 f4.0, N 70-200 f2.8 vr, N 85 f1.4, N 50 f1.4 Af-s, N 35 f1.4, N 24 f1.4, N 16 f2.8, SB-900/800 + CLS SU-800, iMac 27" i7

Domyślnie

powiem tak, wszyscy macie racje, zdecydowałem sie delikatnie mniej rozmyć, szczególnie te włosy, woreczki pod oczami będę całkowicie usunięte tak jak jest teraz. Cieszy że sporo osób zabrało głos. pokaże wam jeszcze jedną fotę w którą ingerowałem z wiekszym umiarem (lampa bezprzewodowo ok 2m przed Manuellą)
    //EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 18-02-2025 o 11:48 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów