//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
debiut w studio, debiut tutaj
I
II
III
Szukaj
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
debiut w studio, debiut tutaj
I
II
III
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 17-02-2025 o 21:45 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting
były użytkownik AMI
Na początek to tyle, że masakrycznie przeostrzone reszte pewnie inni Ci wytkną![]()
Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski
Nic nie powiem.![]()
Ot co.![]()
NIKON
לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował
Ja też sie nie wypowiem...![]()
gosc z trojki ma "fantastsyczny" przedzialek ja na dzisiejsze trendy......
Ojojoj.... katastrofa... tak na początek... jeśli masz dalej dostęp do studia, to ćwicz, ćwicz i jeszcze raz ćwicz, aha, nie zapomnij wyciągać wniosków, a po 2000 zdjęć zapodaj tutaj raz jeszcze...zobaczymy...
A tymczasem pozdrawiam
No niestety przegiałeś![]()
szczególnie widać to przeostrzenie na 3 gdzie dokoła czarnej koszulki widać dość wyraźnie białą obwódkę - to się chyba "halo" nazywa - ale niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę
ps. arczik - wydaje mi się, że na tym forum komentujemy zdjęcia, a nie modeli...
A tak ogólnie to pewnie to wrażenie jest spotęgowane przez przeosrzenie i bardzo duży kontrast na zdjęciach ale wydaje mi się, że to światełko jakieś takie twarde bardzo. Nie waliliście z softboksów?
Skontaktuj się z nami