Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: rozne

Domyślnie rozne

1 dzwoniec zeruje na ziemi

2 czyzyk tez

3 i jescze dzwoniec

4 za gwiazade robila modra, z czubkiem

5 i bez

czyzyki widzialem dzis pierwszy raz i tylko pod karmnikiem,dzwonce przylatuja , ale cos slabo pozuja.jeden ladnie siadl , ale fotograf dupa i zaspal.natomiast robia straszny burdel w karmniku , jak siada tak jedza , łupiny zostawija france. sikorak podleci , capnie i dluga .

Domyślnie

Nie narzekaj, fajne zdjątka . Mnie (razem z karmnikiem) ziarnojady zupełnie olały . Przylecą zdrajcy gniazdować, to się policzymy. W normalne zimy dzwońce były w ogrodzie, ale zachowywać się w karmniku to one jednak nie potrafią, zawsze wszczynały awantury, czyże i trznadle jakieś bardziej zespołowe są

Domyślnie

Wybieram 4 zdecydowanie i 5 na dokładkę, choć z mniejszym zdecydowaniem 1,2,3 nieco za wysoka perspektywa i za silne światło. Zazdroszczę czyża, mógłby u mnie też pobałaganić - nie miałbym nic przeciwko
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

Domyślnie

Kurde,a u mnie to modra raz w miesiącu jest,co mówić o czyżykach,dzwońcach i innych "wynalazkach".O wróbla ciężko....
    Fajne foty,czyżyk trochę się z tłem zlewa miejscami,ale nie ma co marudzić,bo jest....
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

dzieki za komentarze i jeszcze Was pomecze
    6 czyzyk z ptasiej perspektywy

7 modra troche inaczej

8 bogatka

9 modra

10 i modra

zapraszam do krytyki

Domyślnie

wszystkie z drugiej serii są znakomite! Nareszcie doczekałem się jakości, przemyślanych kadrów, odpowiedniego światła. Tak trzymać! Cieszę się bardzo, bo widzę, że pierzaki Cię mocno wciągnęły Za ujęcia 7,8,9,10 z przyjemnością ocenię wątek
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    l

Domyślnie

Dzieki Waldku , dzisaj 4 godziny po siatka i najlepesze zdejcia pod koniec sie trafily. ale zeby nie bylo za slodko,
    jak dzwonice zaczely siadac tam gdzie chcialem, uboga wreszcie zamiast na ziemi, byla na galezi , padl akumulator . czyzyka to ja bede polowal jak Ty rudego.pozdrawiwm Jurek.

Domyślnie

Jurku, rudego to ja już przestałem fotografować Nabrał odwagi i smiałości. Mozna powiedzieć, że wręcz stał sie nachalny Przylatuje chętnie i często. Teraz tylko go obserwuję ale zdjęć juz nie robię
    l

Domyślnie

To podeslij go do mnie , ja chetnie przygarne rudzielca .

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Waldek napisal co trzeba, wiec ja tylko sie tu wpisuje na liste obecnosci

Ale dobra - zeby nie bylo ze sobie nabijam tylko posty

1sza seria - 1 3 4 5 - bardzo przyjemne, czyz juz nie
    druga seria - swietna! bardzo sie podoba, przyjemnie sie oglada, kadry, swiatlo, modele, perspektywy itp...

Jurku, zrobiles przez ostatnich kilka tygodni megapostepy, z czego sie niezmiernie ciesze... tak trzymaj!

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów