Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 32

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Otwierasz instrukcje obsługi aparatu szukasz rozdziału Tryby P S A M, wertujesz karteczki i dochodzisz do trybu M, a tam odnajdujesz wszystkie tajniki pt. "drabinka naświetleń", a po drugie nie jestem mądraliński ale poważnie zachęcam wpierw poczytać instrukcje a później brać sie za robienie zdjęć jaki to sens bawić sie aparatem nie znając jego możliwości, w sumie jeśli to ma być zabawa to czemu nie ale jak chcesz bardziej zagłębić się to chyba powinieneś znać prawie wszystko o swojej zabawce czyż nie tak ...?
    puszka i kilka oczek do niej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arciszz Zobacz posta
    Otwierasz instrukcje obsługi aparatu szukasz rozdziału Tryby P S A M, wertujesz karteczki i dochodzisz do trybu M, a tam odnajdujesz wszystkie tajniki pt. "drabinka naświetleń", a po drugie nie jestem mądraliński ale poważnie zachęcam wpierw poczytać instrukcje a później brać sie za robienie zdjęć jaki to sens bawić sie aparatem nie znając jego możliwości, w sumie jeśli to ma być zabawa to czemu nie ale jak chcesz bardziej zagłębić się to chyba powinieneś znać prawie wszystko o swojej zabawce czyż nie tak ...?
    ok. w takim razie moim zdaniem ta drabinka to krok EV ( popraw mnie jesli sie myle prosze) to juz wiem .pozostaly jeszce trzy parametry...o czym mam jeszczce doczytac bo sie gubie. znam funkcje trybu manualnego ale nie wiem do czego zmierzasz wiec z gory dziekuje jak mnie uswiadomisz jak owa drabinka mam mi pomoc do prawidlowego naswietlenia i czasu wedlog przeslony?.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Mysłowice

Domyślnie

Akurat nie mam D80 .
    Instrukcja D40 strona 43 tryb M (manualny)
    Na dole "Elektroniczna skala ekspozycji"

Ale jestem mądry ba wszystko dzięki instrukcji

hm. zastanawiam sie nad zmianą mojego podpisu
    Ostatnio edytowane przez a3i ; 11-02-2008 o 21:10
    Wszystko sie DA

Uprawnienia umieszczania postów