?
Szukaj
?
d70 i inne zabawki
Chyba zbyt dosłownie pojechałeś z tłumaczeniem![]()
D70s | N50/1.4D | T17-50/2.8 | N70-300G | Coolpix 5400 | SB-600
![]()
[ Dodano: Czw 02 Mar, 2006 ]
bo było ostro. zrobiliśmy z 35km po leśnym terenie przy temp. ok.30st.C a kadr miał zbudować drugie dno, którego w rzeczywistości nie było. hmmm...może rzeczywiście zbyt dosłownie?![]()
d70 i inne zabawki
Chodzi mi o to, że po angielsku powinno być raczej "Hard drive"Zamieszczone przez zimnyrobero
![]()
D70s | N50/1.4D | T17-50/2.8 | N70-300G | Coolpix 5400 | SB-600
Hmmm... w tym sensie też nie trafiłeś. 35 km to jest mała przejażdżka po piwo i gazetę...Zamieszczone przez zimnyrobero
![]()
pzdr
Leon
jeśli chodzi o "hard drive" no to może. Cienki ang![]()
a do LeonArek można się spocić przy biegu na setkę.
a warunki atmosf., wytrzymałościowe i sprzętowe mieliśmy takie, że przy moim cienkim ang. mieliśmy sharp drive. Więc rozumiem Wozika ale nie ciebie (znaczy się chwalisz, żeś lepszy w rowerku, czy mnie tyrasz żem cienki?), może coś o zdjęciu.
d70 i inne zabawki
Jeśli brać sprawę dosłownie to raczej nie ma szans spocić się w czasie biegu na 100 m.
Zbyt krótkotrwały wysiłek.
Co do zdjęcia... IMHO ono w ogóle nie mówi o tym, że było ostro na rowerze, raczej pokazuje rozmarzoną dziewczynę leżącą na molo. Wiaterek lekko powiewa rozdmu****ąc jej włosy, zachodzące słońce kosi poziomo rzucając długie cienie. Nastrój sielski i anielski, po niczym nie można poznać, że ona jest zmęczona - raczej sobie o czymś fajnym myśli. Ten rower w ogóle nie jest tu potrzebny.
PS
Co to znaczy, że Cię tyram? To jakiś regionalizm?
pzdr
Leon
podczas biegu na setke proces pocenia zachodzi po wysiłku chyba, że się ściemnia, ale wtedy i idąc po gazetę 35km można się nie spocić.
PS. sorry za "ściemnia" zapomniałem, ze nie "kleisz"
PSII. "słońce kosi poziomo"- to też regionalizm?
dzięki za 5gr na temat zdjęcia.
d70 i inne zabawki
Skontaktuj się z nami