Close

Strona 13 z 13 PierwszyPierwszy ... 3111213
Pokaż wyniki od 121 do 124 z 124

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ALF Zobacz posta
    jeśli chodzi o zabezpieczenie kompów, to świetnym rozwiązaniem jest Panda Platinium, kombajnik...ale odkąd ją mam (5 lat) nie miałem problemu wirusowego, a siedzimy z żonką w necie nawet 12h/dobę...można ją wyrwać nawet za 56zł
    Jacku, tylko MAGIC CARD masz na zawsze i nie trzeba odświeżać licencji, a działa równie antywirusowo.
    A co do Pandy, to mam mieszane odczucia, bo postawiłem ją kiedyś na świeżutkim komputerze i od razu wykryła wirusy.
    Cóż za podejrzana skuteczność i odtąd patrzę na to oprogramowanie z dużą podejrzliwością.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

nie tyle wirusy co programy szpiegujące...a takich jest kilka w świeżej windozie a wywala nawet podejrzane pliki cookie nie ruszając dobrych...
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ALF Zobacz posta
    nie tyle wirusy co programy szpiegujące...a takich jest kilka w świeżej windozie a wywala nawet podejrzane pliki cookie nie ruszając dobrych...
    Jacku, tylko, że ja, jako człek rzeczy świadom, zaraz po instalacji Windozy, dokładnie ją czyszczę różnymi narzędziami i ręcznie i dopiero w finale instaluję dodatkowe oprogramowanie np. antywirusy, firewalle itp.
    Tak więc, na mój stan wiedzy tamta instalacja Windozy była czysta, a po instalacji Pandy, pojawiły się problemy o czym zaraz radośnie mnie poinformowała.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

wyrazy współczucia z powodu śmierci kolegi

...przy instalacji systemu pozostanie tobie niestety
    pewnie żonglowanie tym jednym napędem cd :/
    i przekładanie go z komputera do komputera...
    chyba, że uda się dokupić cd do brakujących stanowisk
    dzisiaj kosztują już w okolicach 40zł - tylko, że
    to znowu dodatkowy wydatek...
    ...visty na tym sprzęcie nie da rady zainstalować,
    spełnia on co prawda minimalne wymagania podawane
    przez producenta, ale lepiej nie wiedzieć jak w takim
    wypadku system chodzi

Strona 13 z 13 PierwszyPierwszy ... 3111213

Uprawnienia umieszczania postów