Na 2 twarz zlewa się z szyją i w efekcie dziewczyna wygląda... hm.. dziwnie? Jakby miała dużo bardziej pulchną twarz niż w rzeczywistości. A poza tym to fajne - ciepło i naturalnie, gratuluję studia.![]()
Szukaj
Na 2 twarz zlewa się z szyją i w efekcie dziewczyna wygląda... hm.. dziwnie? Jakby miała dużo bardziej pulchną twarz niż w rzeczywistości. A poza tym to fajne - ciepło i naturalnie, gratuluję studia.![]()
madmips - kurcze chyba przegiąłem w drugą stronę z tą kalibracją :/ u mnie na LCD w domu idealne zlotko, tu w pracy na lapku wpada w czerwien a u Ciebie w magente..Nie chcialbym pozbawiać tego zdjęcia koloru...
Mtylanoga - faktycznie, chyba przesadziłem z blendą i dlatego takie jajka wyszły. Oooo to mi się podoba, zobaczyć coś czego się wczesniej nie widzialoDzieki za podpowiedź. Jak znajde czas to wrzucę więcej fotek gdyż pierwszy raz jestem tak zadowolony z sesji. Zawsze zostawalo okolo 5 z 250 fotek, teraz mysle ze proporcje są 50/50 az dziwne (moze stracilem samokrytycyzm, a moze to Jupiter powoduje taką radość
Pozdrawiam
ja rowniez mam zloto
powodzenia zycze, w takim razie, w nowym studyjku![]()
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
kicha panie jakich mało![]()
już gorszych nie mogłes pokazać
![]()
dooobra nie będe taki nie jest źle
choć mogło by na 2 to światełko byc lekko zróżnicowane mocą
no chyba że taki był zamysł
![]()
Bonzo - starałem siętez chcialem troszke pomodelować, ale to w nastepnych... moze dzis.. Pozdrawiam
staraj sie starajbęde cię obserował
![]()
![]()
![]()
![]()
W tym zestawieniu zdecydowanie dwójka, chociaż mniej równomierne oświetlenie dodałoby smakuAle modelka bardzo ładna, ma naturalny wyraz twarzy, podoba mi się
![]()
PS. Ku ścisłości - podoba mi sie zarówno modelka jak i zdjecie![]()
miękko i przyjemnie
All we are saying is give peace a chance...
Skontaktuj się z nami