Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 48

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez QuadMan Zobacz posta
    Witam,

pewnie chodzi Ci o Ezybalance firmy Lastolite. Suuper sprawa, mam coś takiego. Można to kupić np. w www.foto7.com.pl.

Pozdrawiam, QuadMan
    tak, o to dokladnie mi chodzilo, dzieki wielkie.
    D200|17-55 f/2.8|105 f/2.8 MICRO|70-300 f/4.5-5.6G VR |50 f/1.8|18-70 F/3.5-4.5|MBP 17'' 2.4GHz Hi-Res

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekm Zobacz posta
    Kompleksy leczymy ?
    ?? prosze ?? nie ja nie mam kompleksów ,
    jestem szczupły, wysoki i przystojny, a iloraz inteligencji ponadprzecietny
    natomiast z mądrość i ilość posiadanej wiedzy o świecie przezprzecietnego mieszkanca
    wymarzonej zaoceanicznej krainy jest na poziomie mądrości mojego12-letniego syna.

PS.
    miałem to g...powiem ci jedno - żaden - naprawde żaden zawodowy fotografik nie wezmie tego do ręki
    Ostatnio edytowane przez krzysztof jot ; 10-02-2008 o 19:25

Domyślnie

LOL. Dobre, dobre

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztof jot Zobacz posta
    ... zaoceanicznej krainy jest na poziomie mądrości mojego12-letniego syna ...
    Nie ma zartow. Rosnie nam nowy superman.
    Pozdrawiam
    Paweł

Moja radosna twórczość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pawel92 Zobacz posta
    Nie ma zartow. Rosnie nam nowy superman.
    paweł i to aż 92 - superman i inteligencja to nie to samo... a ten filmowy, to raczej postać nie dla intelektualistów. I na tym koncze udział w tym wątku - kolega pytał o szara karte - poleciłem Lastolite Ezybalance lub XpoBalance bo mam, bo znam i jest to produkt na najwyzszym poziomie - dla zastosowań profesjonalnych włącznie. To tyle, co chciałem tu przekazać - wyłapujecie akurat nie to co istotne dla tematu tego wątku - wiec dyskusja staje sie bezsensowna...

Domyślnie

Ten filmowy jest przez duze "S", ja napisalem przez male . A tak powaznie, to po co drwic z innych ? Nawel jak sa za wielka woda ...
    A Lastolite EzyB jest rzeczywiscie w porzadku.
    Pozdrawiam
    Paweł

Moja radosna twórczość

Domyślnie

WB Cup dla wieksziosci osob daje rowniez bardzo dobre efekty, a juz na 100% jest lepszy niz automatyczne programy w D70s. Nie mowiac o praktycznosci tego czegos.
    Nie kazdy wszystki robi w rawach i zanim "profesjonalista" skrytykuje cos dla amatorow niech sie zastanowi, bo spora czesc forumowiczow do tej drugiej grupy nalezy.

Domyślnie

ja znalazlem u Kena jeszcze cos takiego. wydaje sie ze jak sie poprawnie tego uzywa to efekty sa dobre (dla amatora). tylko cena - jest duuuuzo drozszy od Lastolite Ezybalance i kosztuje w zaleznosci od rozmiaru od £50 w gore a 30cm lastolite mozna kupic nowy za £15. jest tez jeszcze cos o nazwie WhiBal ale ceny tez troche odstraszaja, choc ta srednia w komplecie z mala wydaje sie byc optymalnym rozwiazaniem.
    D200|17-55 f/2.8|105 f/2.8 MICRO|70-300 f/4.5-5.6G VR |50 f/1.8|18-70 F/3.5-4.5|MBP 17'' 2.4GHz Hi-Res

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pawel92 Zobacz posta
    A tak powaznie, to po co drwic z innych ? Nawel jak sa za wielka woda ...
    ....
    o w morde - strasznie przepraszam, dopiero teraz skierowałem wzrok na twoj login i miejscowość - no faktycznie... miałes prawo sory, nic osobistego.

Domyślnie

buszowałęm po ebayu i wyszło że Lastolite zdecydowanie najtaniej wychodzi ze wszystkich wymienionych tu wynalazków, aczkolwiek jeśli działanie ExpoDiscu jest poprawne to wygląda to na najwygodniejsze urządzenie
    pozdrawiam Piotr

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów