//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Zdjecia wcale nie takiej smutnej Anny
Prosze o oceny i pozdrawiam
1.
2.
3.dodatkowo
Pawel
Szukaj
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Zdjecia wcale nie takiej smutnej Anny
Prosze o oceny i pozdrawiam
1.
2.
3.dodatkowo
Pawel
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 18-02-2025 o 11:45 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting
Nie podobają mi sie te zdjęcia: pomysł może i fajny ale wykonanie już mniej, na nr 1 mogłabysię zmiescic w kadrze cala twarz modelki , nr 2 pomine cale jest na nie ... nr 3 jakoś sie jeszcze broni, niepodoba mi się także konwersja do bw/sepi gdzies uciekły szczeg. ogólnie pomysł fajny ale tylko pomysł
za kolegą malibu... strasznie ponure...![]()
mi kojarzy sie bardziej z blackmetalowcami niz z subtelną kobietą![]()
Przypomniała mi się sytuacja, w której paru pijanych w sztok studentów na wakacjach pomalowało się w blackowe makijaże i biegało na wpół nago po wiosce na Mazurach - w środku nocy. Jedynym człowiekiem, który ich zauważył był inny pijaczek, miejscowy, który spytał: "Przepraszam, czy panowie są młynarzami?"
A zdjęcia, niestety, nie bardzo. Smutne na wyrost, ni to smutne, ni prawdziwe :/
"The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen
Smutne bo nie wszystko musi byc wesole
Prawdziwe a ktora aranzowana fotografia jest tak naprawde 100% prawdziwa
a odnosnie detali nie sa one najwazniejsze
a tak poza dzieki za komenty
"The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen
Z dwoma pierwszymi zdjęciami kojarzy mi się najbardziej określenie: TURPIZM.
Krzysztof Paszkiewicz
Mozna zblizyc sie bardziej lub nie - a nie kazdego sie oszuka
Pozdrawiam
Skontaktuj się z nami