Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Domyślnie

Fajne porównanie jacoslavgth

Zgadzam się co do tego że kadry mogłyby być szersze.
    Ale miałem przypięte szkło 20-35 2.8, w bagażniku zostawiłem jeszcze 28-80 i nic szerzej chwilowo nie mam, więc to już najszerzej jak się dało, co do kadrów po prostu nie miałem zbyt wiele możliwości.
    Ta strona katedry ogrodzona jest murem i przed tym murem jest mnóstwo krzaków i drzew, więc nie ma możliwości żeby się odsunąć - to widać chyba po ciężkim prostowaniu. na 20mm ledwo złapałem tą trawę żeby wieży nie obciąć
    Z drugiej strony katedry widok jest piękny i 20mm w zupełności wystarczy, ale te cholerne rusztowania i ochrona zepsuły wszystko.

Na pewno tam wrócę, bo katedra jest przepiękna.
    Ale muszę mieć więcej czasu i najlepiej pochodzić po okolicy trochę więcej, znaleźć jakieś fajne miejsce z któregoś z pobliskich budynków.

i coś szerszego by się przydało też
    chyba muszę najpierw 14-24 AF-S nabyć

Dzięki Erie, starałem się HDR'a zrobić tak żeby się nie rzucał w oczy.
    Rzeczywiście trawa trochę zbyt ładna chyba, nie do końca naturalnie w cieniu, ale lubię takie kolory.
    Cieszę się że nie widać tego HDR.

Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lukasz_wysocki Zobacz posta

i coś szerszego by się przydało też
    chyba muszę najpierw 14-24 AF-S nabyć

Pozdrawiam
    Jeżeli jesteś wciąż w UK nawet się nie zastanawiaj! Nowa tokina to wydatek rzędu 250 funtów a nikkora mam zamiar ustrzelić za max 450. Tego typu szkło do widoków jest niezastąpione a z pewnością będzie użyte także przy wielu innych okazjach.
    Pozdrawiam
    Janusz

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów