Dzięki Andy_O. Też się cholernie bałem tego bandingu przy tle w HK!
Szukaj
Dzięki Andy_O. Też się cholernie bałem tego bandingu przy tle w HK!
Witam
ponieważ to moją paskudną gębę Andy musi oglądać na zdjęciach testowych to powiem tylko tyle, że test był wykonany bardzo solidnie.
Przy okazji wiem, że na ISO 100 w mojej puszce, żeby nie wiem co banding nie ma szans się pojawić.
Grzegorz
PS. Dziękuję Andy za miłe spotkanie.
---------------------
Co Cię nie zabije to Cię wzmocni...
Ja też bardzo dziekuję za spotkanie i cierpliwość.
Zdjęcia testowe to nic. Najlepsze było później![]()
Grzegorz ma tyle swobody przed obiektywem, że przed kolejnymi warsztatami proponowałbym pogadać z nim nt pozowania. Serio.
Witam
jak mam być szczery to ja chętnie bo mam bardzo mało zdjęć a potrzebuję ich coraz częściej do najróżniejszych przedsięwzięć w których biorę udział
Pozdrawiam
Grzegorz
---------------------
Co Cię nie zabije to Cię wzmocni...
Wracajac do bandingu. To nie do konca tak jest ze pojawia sie tylko z wysokim ISO, lub ISO 400. W studio nie "zlapalem" ale wczoraj dostrzeglem go w malo kontrastowej scenie, w obrazku z ISO100. Nie jest tu dokuczliwy i pewnie sporo osob by go nawet nie dostrzeglo. Pojawil sie jednak i jest. Ponizej crop i linka do calej foty.
http://nikon.neostrada.pl/images/Ogrodowa.jpg - uwaga 7MB
adminie widac jak cholera
pozdrawiam
"czuję jak rodzi się moc"
Widać, nie widać, dla mnie to jest spokojnie akceptowalne.
Kurczątko Adminie to tak pracuje Tamronik na d200...
Bardzooooo ładnie.
Pozdrawiam Marcin
"Zdjęcie można zrobić wszystkim, tylko po co się męczyć skoro jest Nikon"
"Oby piękno miało moc wzbudzania dobra..."
Co ciekawe, jest w polu nieostrosci (zle wyliczona hiperfokalna). Tak, jest to do akceptacji. Bardziej martwie sie tym ze jest po prostu. Fajnie byloby gdyby jej nie bylo wcale. Coz, na kompromisy trzeba isc niemal zawsze w tych nowych technologiachDaj nam wszystkim, Panie Boże, taki banding. Tak sądzę![]()
Bardzo jestem zadowolony z tego tandemu. Ostro, kontrastowo, ladny bokeh. Podoba mi sieKurczątko Adminie to tak pracuje Tamronik na d200...![]()
Skontaktuj się z nami