Zdjęcie jest mojej koleżanki która się trochę wstydziła wystawić![]()
Zdjęcie mi się podoba i dlatego postanowiłem pokazać.
Proszę o szczery ale łagodny komentarz ze względu na debiut.![]()
Szukaj
Zdjęcie jest mojej koleżanki która się trochę wstydziła wystawić![]()
Zdjęcie mi się podoba i dlatego postanowiłem pokazać.
Proszę o szczery ale łagodny komentarz ze względu na debiut.![]()
Oj tam, oj tam
a gdzie jakakolwiek ostrosc??? jesli to skan to fatalny, kadr taki ło- nie widać połowy twarzy, mieszane mam uczucia....
D70|18-70|70-300|50|ZENIT TTL|HELIOS 55/2|
Przepraszam:
Mi to przypomina foto z kroniki policyjnej.
Niestety, zgodzę się z przedmówcą. Z serii "bo zupa była za słona...".
D70|17-55/2.8D|50/1.8D|70-300D|SB-800|ML-L3|...
Oczywiscie, prawie kazde zdjecie moze byc dobre o ile bedzie umieszczone w odpowiedniej kategorii. A to tutaj jako autoportret mi sie nie podoba. Jaki jest przekaz autorki? Co chciala przez to powiedziec?
90cw wyglada lepiej, faktycznie 997 tylko obwodki namalowanej brakuje.
Andrzej
wychodząc poza schemat kryteriów i kategorii naszego forum- to zdjęcie przykuwa mój wzrok na dłużej. Zadaję sobie pytanie- czy ktoś ją skrzywdził? Czy jeszcze żyje? Po chwili uspokajam się- to przecież autoportret. Podoba mi się. Artystycznie, ale nie wysilone. Nawet jeżeli artyzm jest niezamierzony...
LuCaS
D800|24-70 f2,8|85 f1,4
50 f1,4|80-200 f2.8
W imieniu koleżanki dziękuję wszystkim za komentarzeŻeby naświetlić trochę sytuacje: zdjęcie było robione jako zadanie domowe do szkoły a tematem była "Wolność słowa". Czy sprostała zadaniu? według mnie tak.
Oj tam, oj tam
To całkowicie zmienia postać rzeczy... To co innego, niż w ramach zabawy w domu i chęci zrobienia sobie zdjęcia, cykać tego typu fotki. Choć właściwie... co kto lubi...
Moim zdaniem sprostała.
D70|17-55/2.8D|50/1.8D|70-300D|SB-800|ML-L3|...
Skontaktuj się z nami