Szukaj
Jak dla mnie śliczniutkie. Aż mnie wzieło, dzisiaj chyba pójdę na ptaki![]()
D300 i trochę gratów.
5ka urocza
jakie szkło, że zapytam wprost.. ?
pozdrawiam
Nikon 70-300 VR...jakie szkło, że zapytam wprost.. ?![]()
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
W wieksze krzaki nie mogles wlezc?:P Ptak piekny [sierpowka?] Ci sie trafil, a tu taki klops... :P zapnij pasy bo jade!
1. troche za jasno... krzakow tony... :P
2. do smieci [poruszona]
3. mina fajna ale znowu krzaki dominuja...
4. ehh te krzaki...
5tka rzeczywiscie urocza, szkoda ze troszke technicznie jej brakuje - ale moment rekompensuje, wiec masz szczescie![]()
6. niezle niezle, upierzenie wyszlo troszke miekko [w porownaniu z np 3 i 4], LG do smieci - ale w sumie, co kto lubi
7. odnosze wrazenie ze ostrzejsze jest drzewo niz modelka
8. crop? calkiem niezle ale odrobine za jasno w paru miejscach
Niektore chyba delikatnie przeostrzone...
Janusz co chwile pisze ze sluzy Ci ten d300, oj sluzya ja jakos tego nie widze - foty na podobnym poziomie wrzucales z poprzedniej puchy, wiec mam nadzieje ze to dopiero rozgrzewka :P a teraz juz na sprzet zwalic nie mozesz...
czekam na nastepne
![]()
Rzeczywiscie gina troche w tych krzaczorach no ale po wybiegu chodzic nie chca i pewnie szybko nie beda. Jak dla mnie 8 wymiata, i zgadzam sie ze z poprzednikiek ze jest za jasne, ale tylko tyci...
Naturalne- jak dla mnie 4,6,8
ciekawi mnie jeszcze czy podpinałeś pod swoj vr swój TC (bodajże 2x?) ja mam TC Soligor C/D4 1,7x i łącze z Sonnarem 300mm f4.. pierwsze efekty w watku z kosem http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=48481 nie jestem do konca zadowolony acz mam nadzieje, że z przyszłym zakupem własnie 70-300vr bedzie sie sprawował lepiej. Szkoda, ze nie mam mozliwosci podpiecia mojego TC do vr-ki i ocenienia.
Przepraszam za oftopik
pozdrawiam
dla mnie nr 2 ,5 i 8 troszeczkę przyostre słoneczko miałeś![]()
świetna jest ta "5" a urody dodaje jej lekka nieostrość i te ....krzaki
Skontaktuj się z nami