No jak na byłego canoniera całkiem dobreheheh żartował, super ujęcie bardzo mi sie podba, jak i cała seria na twoim blogu
))
Szukaj
No jak na byłego canoniera całkiem dobreheheh żartował, super ujęcie bardzo mi sie podba, jak i cała seria na twoim blogu
))
Witaj Niedzwiedz!!! byliśmy na tej samej imprezie. szkoda że tylko taką fotkę pokazałeś.... nie masz jeszcze jakiś? np. z tańca timbala? albo z kończącego cykl pokazów łaciny?
kadr jest super... jak Tobie udało się wejść z aparatem? mnie kiedyś zawrócili choć chciałem wejść z 5.4mp (czy jakoś tak) coolpixem bo lustra nie chciałem brać.....
może kiedyś się spotkamy na takiej imprezie... kolejna będzie w drugiej połowie czerwca bo impreza jest cykliczna ale wcześniej z tej samej szkoły tj RIVIERA będzie konkurs taneczny z tego co pamiętam to jakoś w maju
pozdrawiam
więcej na Twoim blogu...
miałem pozwolenie na focenie na pokazach wiec lazilem gdzie chcialem , kilka zdjec jest jeszcze na moim blogu www.fotoblog.cba.pl reszty nie zrobilem wiec leza![]()
d700 d3 14-24 28 35 50 85 135
Moment złapany bardzo dobrze, widać dynamike. Światło świetne! A masz wersję z całymi postaciami?
Pozdrawiam,
AMI
D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)
klasa!
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
D700 + 35 + 85 i po co więcej?
Fantastyczne!
Oglądnąłem wszystkie zdjęcia z bloga....niesamowite![]()
Skontaktuj się z nami