ja tylko napisze że widzę u siebie dwie czarne plamy po lewej stronie policzka i wielką plamę na linii karku i szyi ...
Szukaj
ja tylko napisze że widzę u siebie dwie czarne plamy po lewej stronie policzka i wielką plamę na linii karku i szyi ...
...e tam czepiasz się*szczegółów
A poważnie - uzdrawiacz z photoshopa w ruch...
Tak dobrze PS nie znam, a z jedną lampą cieżko chyba nie zrobić cienia...bo o nim mowa, prawda?
Nikon D50, D80, D300s, D750, 16-28/2.8 + 50/1.8 + 85/1.8D + 70-200/2.8, 105/ 2.8, Reporter 360 TTL + SB 800 + mega zapał
Ja miałem na myśli czarne punkty, a'la znamiona i je można usunąć, natomiast co do cieni z jedną lampą to nie, nie likwiduj - pod warunkiem, że ten cień zagrał tak jak chciałeś - i ukrył w sobie to co miał za zadanie ukryć*- jeśli nie - kłania się postprocesing w PS lub powtórka z sesji
Pozdrawiam
Technika obróbki przyjdzie z czasem i nie ma się co za mocno czepiać.![]()
NIKON
לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował
Pomogę sobie blendą i powtórzę sesje na pewno. Może jakieś nowe pomysły dojdą...
Nikon D50, D80, D300s, D750, 16-28/2.8 + 50/1.8 + 85/1.8D + 70-200/2.8, 105/ 2.8, Reporter 360 TTL + SB 800 + mega zapał
jak dla mnie to nie cień...
grzebałeś w PS w tych miejscach ?
ja czasem nie ufam temu co widzę ...tzn swojemu monitorowi chociaż oglądałam na 2 i widzę to samo
może ktoś jeszcze się podzieli uwagami czy widzi te plamy
a co do czepiania...
ja się nie czepiam bez przesadyzmu jakaś moda się zrobiła z tym na forum gdzie nie zajrzę wszyscy o czepianiu
piszę co widzę nie ładnie to wygląda może to tylko u mnie ten problem ale jeśli nie ,może warto by to zlikwidować a nie szpecić zdjęcie więc gdzie tu czepialstwo ????
Nie ma czepialstwa. Faktycznie coś tu klękło...chyba moja obróbka <lol>
...udeż w stół - nożyce się*odezwą
Pozdrawiam serdecznie i już się nie czepiam(nawet nie wiedziałem, że to modne tu na forum)
ciemna strona mocy zawsze się będzie czepiać (avatar)jak już pisali, brązowy z czarnych nie idą w parze, wiem o tym bo lubię brązowy i czarny, ale nigdy razem bo mnie kobieta bije i mówi że to nie pasuje. 2 dla mnie zdecydowanie lepiej, lubie motyw dymu na zdjeciach z lampą
www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Skontaktuj się z nami