Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: Madzia

Madziulek
    Gość

Domyślnie

ja tylko napisze że widzę u siebie dwie czarne plamy po lewej stronie policzka i wielką plamę na linii karku i szyi ...

Domyślnie

...e tam czepiasz się*szczegółów
    A poważnie - uzdrawiacz z photoshopa w ruch...

Domyślnie

Tak dobrze PS nie znam, a z jedną lampą cieżko chyba nie zrobić cienia...bo o nim mowa, prawda?
    Nikon D50, D80, D300s, D750, 16-28/2.8 + 50/1.8 + 85/1.8D + 70-200/2.8, 105/ 2.8, Reporter 360 TTL + SB 800 + mega zapał

Domyślnie

Ja miałem na myśli czarne punkty, a'la znamiona i je można usunąć, natomiast co do cieni z jedną lampą to nie, nie likwiduj - pod warunkiem, że ten cień zagrał tak jak chciałeś - i ukrył w sobie to co miał za zadanie ukryć*- jeśli nie - kłania się postprocesing w PS lub powtórka z sesji
    Pozdrawiam

Domyślnie

Technika obróbki przyjdzie z czasem i nie ma się co za mocno czepiać.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

Pomogę sobie blendą i powtórzę sesje na pewno. Może jakieś nowe pomysły dojdą...
    Nikon D50, D80, D300s, D750, 16-28/2.8 + 50/1.8 + 85/1.8D + 70-200/2.8, 105/ 2.8, Reporter 360 TTL + SB 800 + mega zapał

Madziulek
    Gość

Domyślnie

jak dla mnie to nie cień...
    grzebałeś w PS w tych miejscach ?

ja czasem nie ufam temu co widzę ...tzn swojemu monitorowi chociaż oglądałam na 2 i widzę to samo
    może ktoś jeszcze się podzieli uwagami czy widzi te plamy

a co do czepiania...
    ja się nie czepiam bez przesadyzmu jakaś moda się zrobiła z tym na forum gdzie nie zajrzę wszyscy o czepianiu

piszę co widzę nie ładnie to wygląda może to tylko u mnie ten problem ale jeśli nie ,może warto by to zlikwidować a nie szpecić zdjęcie więc gdzie tu czepialstwo ????

Domyślnie

Nie ma czepialstwa. Faktycznie coś tu klękło...chyba moja obróbka <lol>

Domyślnie

...udeż w stół - nożyce się*odezwą
    Pozdrawiam serdecznie i już się nie czepiam (nawet nie wiedziałem, że to modne tu na forum)

Domyślnie

ciemna strona mocy zawsze się będzie czepiać (avatar) jak już pisali, brązowy z czarnych nie idą w parze, wiem o tym bo lubię brązowy i czarny, ale nigdy razem bo mnie kobieta bije i mówi że to nie pasuje. 2 dla mnie zdecydowanie lepiej, lubie motyw dymu na zdjeciach z lampą
    www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów