Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Jeszcze jeden kwadrat

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 17-02-2025 o 21:52 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

obrobka fajna, zaswiecone tez fajnie...ale
    mimika mi nie lezy, mam wrazenie jakby modelka w skupieniu miala zaraz cos powiedziec
    nie wiem czy to kwestia makijazu, ale cienie pod oczami rowniez srednio mi sie podobaja
    i na koniec: wiem, ze byla ostatnio mala dyskusja, w jednym z tematow, o utracie szczegolow po zmniejszeniu zdjecia, jednak jestem ciekawy jak wyglada sprawa szyi pod prawym uchem modelki? nie prosze, zebys pokazywal cropa, jednak odnosze wrazenie ze ten element odstaje od pozostalych.
    pozdrawiam
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wupi Zobacz posta
    nie prosze, zebys pokazywal cropa
    No i bardzo dobrze, bo w dupie juz mam udowadnianie komukolwiek, ze sie myli. Bez obrazy prosze -- bo to nic osobistego, ale dziecinada mi zalatuja tego tymu pomysly. Szczegolnie jesli ktos nie potrafi sobie wyobrazic jak degraduja sie detale wilekosci 4 pikseli przy skalowaniu z 4200 do 800.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

nie trafia do mnie, stylizacja nie w mojej estetyce, skóra zbytnio wygładzona, rece dostają dziwnego zafarbu, makijaż mizerny. ot taki studyjny strzał mało przemyślany.
    | d300 | d70s | t17-50/2.8 | 50/1.4 | n85/1.4D| 70-210/4 | sb-800 |

Domyślnie

stig masz super modelkę, w każdej serii zdjęcia znakomite

Bonzo
    Gość

Domyślnie

a ja nie mam wrażenia jak by coś chciała powiedzieć tylko jak by była nieżle podchmielona na imprezie plastikami pierdołami się nie będe zajmował bo je lubie ale ostrość i wyrazistość kurtki w porównaniu ze skóra ,włosami,dłońmi jest poprostu mega wielka wg mnie za duża

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    No i bardzo dobrze, bo w dupie juz mam udowadnianie komukolwiek, ze sie myli. Bez obrazy prosze -- bo to nic osobistego, ale dziecinada mi zalatuja tego tymu pomysly. Szczegolnie jesli ktos nie potrafi sobie wyobrazic jak degraduja sie detale wilekosci 4 pikseli przy skalowaniu z 4200 do 800.
    ja mam takie pytanko. Jak to pozniej wyglada na papierze? Chodzi mi o to czy tez ciagnie "plastikiem"? Szczerze mowiac nie widzialem takiej foty na zywo na papierze. Poprostu chce zaspokoic swoja ciekawosc Pozdrawiam
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sea21 Zobacz posta
    ja mam takie pytanko. Jak to pozniej wyglada na papierze? Chodzi mi o to czy tez ciagnie "plastikiem"? Szczerze mowiac nie widzialem takiej foty na zywo na papierze. Poprostu chce zaspokoic swoja ciekawosc
    Nooo... Wczoraj akurat zrobilem odbitki 25x25 cm (niestety nie mam dostepu do wiekszej maszyny). Wyglada hmmm... no **********. Ale co mialbym innego napisac? Gdybym zwalil obrobke, to wiedzialbym o tym dobrze i do labu z tym nie poszedl.
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Nooo... Wczoraj akurat zrobilem odbitki 25x25 cm (niestety nie mam dostepu do wiekszej maszyny).

Z ciekawosci zapytam gdzie taki lab sie znajduje?? bo sam szukalem labu ktory byl by wstanie zrobic wydruk wiekszy niz 20 cm w kwadracie

Uprawnienia umieszczania postów