eko-mar,no qrde to znaczy ze co gadam o tym badziewnym zamknięciu to juz nie jest trafne ??To chyba jedyne trafne spostrzeżenie![]()
Szukaj
eko-mar,no qrde to znaczy ze co gadam o tym badziewnym zamknięciu to juz nie jest trafne ??To chyba jedyne trafne spostrzeżenie![]()
[quote="leszeg"]eko-mar,sorki, twoje spostrzeżenie jest trafne.....miałem na myśli tylko to , że cięcia finansowe zawsze przekładaja się na jakość.to znaczy ze co gadam o tym badziewnym zamknięciu to juz nie jest trafne ??![]()
"...co to za życie jak się nie ma czasu na życie..."
Uzywam od momentu jak mb-d200 sie pojawil i jakos nie polamalem. Widac masz zbyt mechaniczny chwyt ;]
A co za amator uzywa D200 z Gripem?
Profesjonalista, nie czaję cię
Taki aparat jak D200 powinien być zasilany Akumulatorkami AA w obudowie podobnie jak F100 czy S3pro.A grip do D200 to badziew.Wystarczy na niego spojrzeć...
sa gusta i guscikiWystarczy na niego spojrzećdobrzeze jest i działa w nim wszystko co trzeba. Niema rzeczy idealnych, nawet D200
![]()
Noooo...ta śruba przewżnie jest zrobiona z polotem i gustem.Ale cieszmy się że jest...Firmy w ramach komplikacji i utrudniania życia powinny jeszcze w gripach stosować inny model aku niż w body/do tego oczywiście ładowarki itd.../a na paluszki zrobić dodatkowy koszyczek w cenie np: 500zł.Zamieszczone przez leszeg
tak i jeszcze powinno pierdnac w oponkeZamieszczone przez anwas
Jeśli nachodzi mnie ochota by zrobić coś wielkiego, siadam chwilę w kącie i czekam aż mi przejdzie
Skontaktuj się z nami