Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: sb

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bumboo Zobacz posta
    żadnej z USA nie posiadają gwarancji. Moze się uda, że nie nawali przez dwa lata,lecz co jeśli się popsuje.
    we wszystkim modelach z USA gwarancję sprawdza się poprzez wpisanie serial number'a do systemu komputerowego Nikona
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Rozmowny Awatar ptero
    Miasto
    Korków (dawniej Kraków)

Domyślnie

a da się jakoś sprawdzić "przebieg lampy" mam na myśli ilość błyśnięć, czy raczej sie tym nie przejmować zbytnio?????
    Innych mrok pogardy okryje-Jak oni sami w haniebnym milczeniu-ołtarze pradawne ojców porzucili-siebie,dzieci swoje i rasę-na zatracenie skazując-prochy wasze to już wiatr i niepamięć!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez velaskez Zobacz posta
    we wszystkim modelach z USA gwarancję sprawdza się poprzez wpisanie serial number'a do systemu komputerowego Nikona
    Osobiście dowiadywałem się w serwisie i wyrażanie powiedzieli ze lampy nie przyjmą na gwarancji do naprawy. To samo potwierdzają sprzedawcy z allegro sprowadzający te lampy z USA. Mam pytanie czy sprawdziłeś to dokładnie czy tylko tak Ci się wydaje, bierzesz na siebie dużą odpowiedzialność zdajesz sobie z tego sprawę

Tu masz link do srony wyjaśnią Ci tohttp://www.europe-nikon.com/home/pl_...road/site.html

A jaką? sb600 wnioskuje po cenie ))
    Ostatnio edytowane przez bumboo ; 02-02-2008 o 22:37

Domyślnie

nie powiedziałem że przyjmą One posiadają gwarancję niehonorowaną w Europie i tyle, ale ona jest formalnie rzecz biorąc.
    też się dowiadywałem jak to jest, bo kumpel kupował D80 w stanach
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

autograf
    Gość

Domyślnie

A jaką? sb600 wnioskuje po cenie ))
    Oczywiscie!
    Nie musisz wnioskowac, wystarczy na stopke zerknac..

Domyślnie

Powiem Ci tylko tyle ze sb600 mogłem kupić za 420 w idealnym stanie.Potem przez przypadek dowiedziałem się ze gość, który chciał ją sprzedać zrobił nią ponad 60 wesel. Niby nic na sprzęt nikona hm

autograf
    Gość

Domyślnie

Powiem Ci tylko tyle ze sb600 mogłem kupić za 420 w idealnym stanie.
    Jak jeszcze jest to ja biore za 420!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez autograf Zobacz posta
    Jak jeszcze jest to ja biore za 420!

Powiedziałem mu na obchodne, że nie znajdzie większego idioty, niż sam jest. Gdybym wiedział nic bym się nie odzywał

autograf
    Gość

Domyślnie

Powiedziałem mu na obchodne, że nie znajdzie większego idioty, niż sam jest. Gdybym wiedział nic bym się nie odzywał
    Nie skumalem :P

Uprawnienia umieszczania postów