Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: sb

Domyślnie

nie powiedziałem że przyjmą One posiadają gwarancję niehonorowaną w Europie i tyle, ale ona jest formalnie rzecz biorąc.
    też się dowiadywałem jak to jest, bo kumpel kupował D80 w stanach
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

autograf
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bumboo Zobacz posta
    A jaką? sb600 wnioskuje po cenie ))
    Oczywiscie!
    Nie musisz wnioskowac, wystarczy na stopke zerknac..

Domyślnie

Powiem Ci tylko tyle ze sb600 mogłem kupić za 420 w idealnym stanie.Potem przez przypadek dowiedziałem się ze gość, który chciał ją sprzedać zrobił nią ponad 60 wesel. Niby nic na sprzęt nikona hm

autograf
    Gość

Domyślnie

Powiem Ci tylko tyle ze sb600 mogłem kupić za 420 w idealnym stanie.
    Jak jeszcze jest to ja biore za 420!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez autograf Zobacz posta
    Jak jeszcze jest to ja biore za 420!

Powiedziałem mu na obchodne, że nie znajdzie większego idioty, niż sam jest. Gdybym wiedział nic bym się nie odzywał

autograf
    Gość

Domyślnie

Powiedziałem mu na obchodne, że nie znajdzie większego idioty, niż sam jest. Gdybym wiedział nic bym się nie odzywał
    Nie skumalem :P

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez autograf Zobacz posta
    Nie skumalem :P

A czego nie możesz skumać,aluzja nie tyczyła się Ciebie faktycznie mu tak powiedziałem. Mało tego zrobiłem coś jeszcze, ale nie wypada pisać tego na forum. Sądziłem wtedy ze chce mnie oszukać, w końcu ponad dwa lata lampa pracowała zawodowo, a mnie nie stać na takie zakupy. Przyznam się, że z podobnego założenia wychodzę jak ten gość, że barany są po to, aby je strzyc,lecz ja wole trzymać nożyce.
    Ostatnio edytowane przez bumboo ; 04-02-2008 o 18:58

Rozmowny
    Miasto
    Poznań // Gorzów Wlkp.

Domyślnie

Przyznam się, że z podobnego założenia wychodzę jak ten gość, że barany są po to, aby je strzyc,lecz ja wole trzymać nożyce.
    No to bumboo teraz na bank będzie ci łatwo znaleźć klienta na cokolwiek co będziesz chciał sprzedać :>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ezin Zobacz posta
    No to bumboo teraz na bank będzie ci łatwo znaleźć klienta na cokolwiek co będziesz chciał sprzedać :>
    Witam Cie drogi kolego! Wyobraz sobie ze forum jest ostatnim miejscem gdzie bym cokolwiek sprzedal. Mam dla niego troche szczacunku, lecz z przykroscia stwierdzam, ze przyslowiowych baranow nie brakuje. Rozumiem kupowanie dobrych szkiel, ewentualnie jakis body, lecz nie chce tutaj pisac ze po przeczytaniu wielu zadowolonych klientow ze zrobienia interesu wlasnego zycia plakac mi sie chce. Jest to tylko wina naszego kochanego kraju, ze ludzie nie maja kasy i lapia przyslowiowe okazje, a Ci ktorzy ja posiadaja wykorzystuja to. Takze na koniec powiem Ci, ze dobrze mowia, ze tylko bogatego nie stac na kupowanie tanich uzywanych rzeczy.
    Ostatnio edytowane przez bumboo ; 04-02-2008 o 22:05

autograf
    Gość

Domyślnie

Witam Cie drogi kolego! Wyobraz sobie ze forum jest ostatnim miejscem gdzie bym cokolwiek sprzedal. Mam dla niego troche szczacunku, lecz z przykroscia stwierdzam, ze przyslowiowych baranow nie brakuje. Nie chce tutaj pisac ze po przeczytaniu wielu zadowolonych klientow ze zrobienia interesu wlasnego zycia plakac mi sie chce. Jest to tylko wina naszego kochanego kraju, ze ludzie nie maja kasy i lapia przyslowiowe okazje, a Ci ktorzy ja posiadaja wykorzystuja to. Takze na koniec powiem Ci, ze dobrze mowia, ze tylko bogatego nie stac na kupowanie tanich uzywanych rzeczy.

bumbo, proponuje lekturke

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów