Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Domyślnie

2gie naprawde niezłe ! o takie światełko

[ Dodano: Pią Lut 24, 2006 3:55 pm ]
    szczerze powiedziawszy, po przejzeniu zdjeć z tych ostatnich warsztatów NKP, to jedyne zdjęcie które mi sie podoba

pozdro

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez antonjo
    szczerze powiedziawszy, po przejzeniu zdjeć z tych ostatnich warsztatów NKP, to jedyne zdjęcie które mi sie podoba

pozdro
    Coż, wielcy ludzie zawsze mają w życiu pod górkę
    D3xs/105 Macro Micro Nano i Mono VR RV i IR/ SB-950 / Grip do D3xsa (bo to nowy model) z potrójnym spustem / Nikon Capture NX2

Domyślnie

Jak widać zdania bardzo podzielone.Jeśli chodzi o mnie to nr2 to jak dla mnie rewelacja...nr1 też fajne..ciekawie włosy wygladają,nr3 dobrze zrobione ale na tle nr2 nic już ,aż tak się nie podoba

sailor
    Gość

Domyślnie

coz piotrze .. pokazales ze Monika piekna kobieta jest
    klocil bym sie jednak czy najladniejszym z pokazanych, oraz najlepiej przekazujacym temat warsztatow jest 2ka .. ale to juz kwestia gustu.. i pozniejszych zleceniodawcow
    fotki jak zawsze ladne :P

Domyślnie

oj 2 rządzi !!
    D70|18-70|70-300|50|ZENIT TTL|HELIOS 55/2|

fiorel
    Gość

Domyślnie

1- za mocno blurowana

2- zbyt ciemna

3- to chyba trochę przypadkowa, bałagan we włosach na pewno nie zamierzony i co to jest za modowa koszulka modelki

sailor
    Gość

Domyślnie

ktos tu chyba leczy kompleksy

komentarz w polaczeniu z wypowiedzia w watku http://forum.nikon.org.pl/viewtopic.php?t=20314

fiorel
    Gość

Domyślnie

Ktoś może je ma, a ktoś inny topi je w butelce

A co do kompleksów, to mógłbym się ich nabawić ale na pewno nie oglądając zdjecia z warsztatuff w Łodzi

Jaka by nie była krytyka moich amatorskich zdjęć przynajmniej ich nie usuwam z Forum.

EOT

Domyślnie

Nr 01 : za dużo blura,fajnie jakby zostałyby ostre włosy.Usta przydałoby się pomalować na jakiś ciemniejszy kolor,albo bawić się kanałami bo są za jasne
    Nr 02 : chyba najlepsze z całych warsztatów,choć zrobiłbym tylko ujęcie samej głowy
    Nr 03 : całkowicie mi nie podchodzi,taki po prostu zwykły portrecik.Bluzka wygląda tragicznie,to już lepiej ją ściągnąć

[ Dodano: Sob 25 Lut, 2006 ]
    sailor : a kto tutaj ma kompleksy (chyba ty).Tak przy okazji ktoś ostatnim razem troche wypił
    EQ : Nikon F3 | Nikkor 50/1,5 AiS | F801 | Sony ILCE 7mkIII | Sony 55/1,8 | Sony 35/1,8 | Viltrox 24/1,8 | Canon 135/2,0 L |
    Insta : @pan_portrecik

sailor
    Gość

Domyślnie

Jaka by nie była krytyka moich amatorskich zdjęć przynajmniej ich nie usuwam z Forum.
    aluzja rownie dobra jak kazda inna... lepiej usunac watek niz pozostawic temat bez zdjec ktore zostaly wyrzucone podczas porzadkow na serwerze .. podobnie jak zreszta wiele innych.
    nie rozumiem natomiat aluzji do butelki
    kto tutaj ma kompleksy (chyba ty)
    owszem .. cala mase .. i wcale sie tego nei wstydze..
    Tak przy okazji ktoś ostatnim razem troche wypił
    kolejna aluzja do picia? jak panowie macie cos OSOBISTEGO to nie krepujcie sie tylko zapraszam na pw, po co zasmiecac forum. oczekuje na wyjasnienie, w przeciwnym wypadku potraktuje to jako pomowienie z wszelkimi konsekwencjami.

btw. moim skromnym zdaniem zaczynacie niestety usilnie wpychac sie do klubu osob ktorym po zrobieniu kilku zdjec w studio woda sodowa do glowy uderza... a szkoda bo jeszcze niedawno fajni z was byli chopaki

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów