2gie naprawde niezłe ! o takie światełko![]()
[ Dodano: Pią Lut 24, 2006 3:55 pm ]
szczerze powiedziawszy, po przejzeniu zdjeć z tych ostatnich warsztatów NKP, to jedyne zdjęcie które mi sie podoba![]()
pozdro
Szukaj
2gie naprawde niezłe ! o takie światełko![]()
[ Dodano: Pią Lut 24, 2006 3:55 pm ]
szczerze powiedziawszy, po przejzeniu zdjeć z tych ostatnich warsztatów NKP, to jedyne zdjęcie które mi sie podoba![]()
pozdro
Coż, wielcy ludzie zawsze mają w życiu pod górkęZamieszczone przez antonjo
![]()
D3xs/105 Macro Micro Nano i Mono VR RV i IR/ SB-950 / Grip do D3xsa (bo to nowy model) z potrójnym spustem / Nikon Capture NX2
Jak widać zdania bardzo podzielone.Jeśli chodzi o mnie to nr2 to jak dla mnie rewelacja...nr1 też fajne..ciekawie włosy wygladają,nr3 dobrze zrobione ale na tle nr2 nic już ,aż tak się nie podoba![]()
coz piotrze .. pokazales ze Monika piekna kobieta jest
klocil bym sie jednak czy najladniejszym z pokazanych, oraz najlepiej przekazujacym temat warsztatow jest 2ka .. ale to juz kwestia gustu.. i pozniejszych zleceniodawcow
fotki jak zawszeladne :P
oj 2 rządzi !!
D70|18-70|70-300|50|ZENIT TTL|HELIOS 55/2|
1- za mocno blurowana
2- zbyt ciemna
3- to chyba trochę przypadkowa, bałagan we włosach na pewno nie zamierzony i co to jest za modowa koszulka modelki![]()
ktos tu chyba leczy kompleksy
komentarz w polaczeniu z wypowiedzia w watku http://forum.nikon.org.pl/viewtopic.php?t=20314
Ktoś może je ma, a ktoś inny topi je w butelce![]()
A co do kompleksów, to mógłbym się ich nabawić ale na pewno nie oglądając zdjecia z warsztatuff w Łodzi
Jaka by nie była krytyka moich amatorskich zdjęć przynajmniej ich nie usuwam z Forum.
EOT
Nr 01 : za dużo blura,fajnie jakby zostałyby ostre włosy.Usta przydałoby się pomalować na jakiś ciemniejszy kolor,albo bawić się kanałami bo są za jasne
Nr 02 : chyba najlepsze z całych warsztatów,choć zrobiłbym tylko ujęcie samej głowy
Nr 03 : całkowicie mi nie podchodzi,taki po prostu zwykły portrecik.Bluzka wygląda tragicznie,to już lepiej ją ściągnąć![]()
[ Dodano: Sob 25 Lut, 2006 ]
sailor : a kto tutaj ma kompleksy (chyba ty).Tak przy okazji ktoś ostatnim razem troche wypił
EQ : Nikon F3 | Nikkor 50/1,5 AiS | F801 | Sony ILCE 7mkIII | Sony 55/1,8 | Sony 35/1,8 | Viltrox 24/1,8 | Canon 135/2,0 L |
Insta : @pan_portrecik
aluzja rownie dobra jak kazda inna... lepiej usunac watek niz pozostawic temat bez zdjec ktore zostaly wyrzucone podczas porzadkow na serwerze .. podobnie jak zreszta wiele innych.Jaka by nie była krytyka moich amatorskich zdjęć przynajmniej ich nie usuwam z Forum.
nie rozumiem natomiat aluzji do butelki
owszem .. cala mase .. i wcale sie tego nei wstydze..kto tutaj ma kompleksy (chyba ty)
kolejna aluzja do picia? jak panowie macie cos OSOBISTEGO to nie krepujcie sie tylko zapraszam na pw, po co zasmiecac forum. oczekuje na wyjasnienie, w przeciwnym wypadku potraktuje to jako pomowienie z wszelkimi konsekwencjami.Tak przy okazji ktoś ostatnim razem troche wypił
btw. moim skromnym zdaniem zaczynacie niestety usilnie wpychac sie do klubu osob ktorym po zrobieniu kilku zdjec w studio woda sodowa do glowy uderza... a szkoda bo jeszcze niedawno fajni z was byli chopaki
Skontaktuj się z nami