//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Szukaj
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 17-02-2025 o 21:51 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
Super, podoba mi sie, jedyne do czego moge sie przyczepic do to swiatlo padajace od gory na wlosy, troche za mocne wg. mnie.
Fajnie wlosy rozwiane ;]
D80|T17-50/2.8|N70-300VR|N50/1.8|SB800
fajnie ale nalezy zworic uwage na kosc prawego policzka modelki wyglada jak by ktos go jej przetracil i szczerze mowiac wyglada bardoz dziwnie. Ale poza tym w porzadku
Zaraz ktoś się czepnie gęsiej skórki na ramieniu, a Stig wyląduje przed sądem za znęcanie się nad modelką...![]()
IMO jest pięknie.
odlotowe ale zacienione oczodoły jakos dziwnie wyszły
stig, jak zawsze gratuluję!!!
www.bartoszsklodowski.pl
D300 + MB-D10 | D70s | T 12-24/4 | S 15-50/2.8 | N 50/1.4 | N 85/1.8 | N 70-200/2.8 VR | S 150/2.8 | SB600
motylanoga - ja tylko wypunktowuje rzeczy ktore moim zadniem mi sie nie podobaja- ale to przeciez w koncu tylko moje zdanie
![]()
Fotka bardzo przyzwoita, i nie będe się niczego czepiał...
Pozdrawiam Marcin Bąk
FUDŻI
Szanowny Stig`u mam tak czasem, ze pięknymi słowy łatwiej mi wyjaśnić emocje płynące z obrazu... Tu przyszedł mi na myśl taki fragment:
"Czerwoną szminką maluję usta
by ucałować powietrze
które wiatr
zaniesie prosto w Twoje dłonie
nie mogąc osobiście doznać
rozkoszy ze strony Twojego dotyku
wyprawiam w podróż
słodki smak warg
kuszący zapach ciała
i namiętny szept słów
zgaś światło
w ciemności znika strach
włącz muzykę
zwabi mój podmuch
podejdź do otwartego okna....
czujesz!?
tak, tak... to chłód
zamknij oczy
pobudzisz kolory wyobraźni..." K.J.
fotografia stiga + slowa Gemini (wiersz) - piekna calosc
p.s Ostatnio jestem czestrzym czytelniekiem niz pisarzem na forum... powiem tak - jak nawet lubie zgryzliwosc (delikatna, zaczepna, zabawna) to nie znosze odgryzania sie - a coraz wiecej tego na forum... ehh
Skontaktuj się z nami