Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Domyślnie Magda x2 -- w kwadracie

To tylul watku, a nie zdjecia.
    Milo mi poinformowac, ze dolaczyla do nas wizazystka. Oczywiscie nie robi tego zawodowo i na co dzien, ale co najwazniejsze -- ma ogromne checi, a to sie chyba liczy najbardziej, kiedy takich zdjec nie produkuje sie za pieniadze.
    Zrobilismy mala sesje, zeby nasza nowa kolezanka Magda mogla sprawdzic jak sie poczuje podczas takiej pracy. Pozowala oczywiscie nasza druga Magda -- znana juz zreszta na tym forum. Asystowal jak zawsze -- moj nieoceniony przyjaciel -- Krzysztof.

Pozniej wrzuce jeszcze ze dwa inne z tej mini-sesji.

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 10-02-2025 o 12:12 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Dobra robota! No i szacuneczek dla jednej jak i drugiej Magdy Choć chyba wolałbym otwarte oczy ale rozumiem, że Magda wizażystka chciała w ten sposób się pokazać

Pozdrawiam!
    Paweł
    "... ponieważ droga jest celem..."

Domyślnie

Jaaakie ładne. Czyste, klarowne. Tylko mnie jakoś tak dziwnie te ząbki dolne wyglądają. Jak się dłużej przyglądać, to wygląda jak "zapasowa szczęka", która się przesunęła troszkę. Ciekawe jak oczki by wyglądały?
    Jak znajdę spust migawki, to zrobię parę fotek.
    Kawałek D300, Nikon D40X, szkła kitowe AF-S 18-55,AF-S 55-200,sb 800

Domyślnie

Zdjęcia zawodowców powininiem moderator wycinać od razu
    Bo co tu napisac? Znów, ze extra... ehhh

Domyślnie

fajne
    nosek troche wychodzi za GO czy juz mi sie wzrok rozmywa?
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Zbanowany
    Miasto
    jerergeg

Domyślnie

normalnie matrix4 - dobra robota

Domyślnie

- lubię takie portrety
    - ciekawe użycie światła górnego
    - Magda jest ładna
    - fest foto

Domyślnie

Jeżeli chodzi o skojarzenia flmowe (z góry przepraszam Magdę) to z układu ząbków raczej Obcy Ósmy. Sam bym i tak nie dał rady zrobić, ale ciekaw jestem jak to samo ujęcie byłoby jednak z większą GO.
    RÓŻNE NIKONY

sailor
    Gość

Domyślnie

pokazalbys kolorek (niekoniecznie to foto) w ramach oceniania Madg

Domyślnie

Rzeczywiście ciężko (takiemu laikowi jak ja) się przyczepić do czegoś, ale jeśli miałbym cos wskazać, to różnicę w oświetleniu twarzy i korpusu. Troszeczkę brak mi tych światełek szczytowych i kontrastu na obojczykach - minimalnie za płasko. Nosek za głębią mnie nie przeszkadza. Resztę zrzucam na efekt zamierzony, więc zostaje mi jedynie odnieść się do odbioru ogólnego - "dobre techniczne, ale nie gada".
    Taka mina kojarzy mi się (m.in.) z portretem kobiety-wampa, a to już zupełnie inna stylizacja, kolory, kontrasty, ekspresja. Tu mamy do czynienia z czystym portretem studyjnym i próbą wyrażenia ekspresji - według mnie trochę to nie do końca zagrało. Ale jako zdjęcie bez podtekstów - super.

PS. Baaaardzo ładnie się uszka rozmyły Hmmm... gdyby za to ostrzej było jeszcze na języku, w stylu makro... ze skapującą śliną.... mogłoby być kontrowersyjnie i o wiele bardziej interesująco. Choć już na pewno nie tak piknie.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów