Close

Strona 1 z 9 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 86

Wątek: Canon 30D ;-)

Domyślnie Canon 30D ;-)

http://www.robgalbraith.com/bins/mul...id=7-7891-8214

fiu fiu, dorobił się spota, pozostał przy matrycy 8MP

pozdrawiam
    dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk

Domyślnie

Ale jaja... Odgrzewany koltet - Canonierów szlag trafi. Oczekiwali 12MP sensora z cropem 1.3, który nie szumi nawet na 12800 ISO. Już widzę, co się będzie działo na dpreview...

Domyślnie

a to co znowu ?
    "DPP adds user-settable noise reduction and support for RAW files from the Canon EOS D2000 and D6000"

wiecie co tak czytam i czytam i w sumie nic nie daje ten nowy canon w stosunku do d20 czyli podobna sytulacja jak d60 a zaraz potem 10d , spot sie przyda to fakt pozatym ten model nie daje nic nowego w stosunku do d20 a jezeli daje to jakies marketingowe bzdurki to taka sama zmiana jak d70 i d70s
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Domyślnie

Koledzy Canonierzy wywyzszali sie jak to 30D przyjdzie i pozamiata, a tu mamy 20Ds z wiekszym telewizorkiem i spotem.

Telewizorek super, ale spot? Po co? Tyle razy udowadniano juz na zaprzyjaznionym forum, ze jest to do niczego nie przydatna funkcja.

PS. Ten spot to w sumie pseudo spot jak widze, 3,5%.
    Nikon F-501, Canon 30D

Domyślnie

Nie ma się co cieszyć. Onaniści sprzętowi rzucą się teraz na Nikony D200 (bo ma 10MP!!!! Przecież pospolicie wiadomo, że to obciach mieć mniej!). Jeszcze się może okazać, że cena 200tki pójdzie do góry. Osobiście liczyłem na to, że Canon wypuści puszkę, która spowoduje że cena d200 spadnie - jak widać stało się na odwrót...

pebees
    Gość

Domyślnie

Czornyj, bo Canon wie co robi, chodzi o to, by jednak zamiast D200 ludzie kupowali Canona

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pebees
    Czornyj, bo Canon wie co robi, chodzi o to, by jednak zamiast D200 ludzie kupowali Canona
    Aj dant geded...

pebees
    Gość

Domyślnie

Czornyj, odniosłem się do Twojej wypowiedzi: 'Osobiście liczyłem na to, że Canon wypuści puszkę, która spowoduje że cena d200 spadnie - jak widać stało się na odwrót...'

Domyślnie

No własnie, ktoś wspomniał o d70s.. A tam było raptem ile zmian ? Telewizor, wężyk i matówka? Wtedy Wy narzekaliście. Oczywiście, że 30d to odgrzany kotlet i szczerze mówiąc nie spodziewałem się cudów, jak ktoś chce więcej to sięga po 5d.
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Domyślnie

Cichy jak bys byl szefem w takiej firmie tez bys tak zrobil odnowil model poprostu
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Strona 1 z 9 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów