Close

Strona 4 z 9 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 86

Wątek: Canon 30D ;-)

Domyślnie

PN_ zanim zaczniesz wygłaszać takie tezy to z łaski swojej weź d200 do ręki, wyłącz odszumianie, zrób fotę na 800 i 1600 iso, potem weź 5D , zrób analogiczne foty, porównaj i dopiero potem się wypowiadaj. W taki właśnie sposób wymieniłem D70 na 20D.
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez antonjo
    są to jedynie Twoje pobożne zyczenia pn
    Moze, nie twierdze, ze nie, ale skad to wiadomo?

najlepiej własnoręcznie przetestowac omawiane body i porównać.

Jak sie nie ma takich mozliwosci, to sie szuka zrodel.

Powoływanie się na jakieś artykuły w necie jest deko naciagane . . .
    Bardziej jednak wiarygodne niz opinia kompletnie nieznanego antonjo, nie wiadomo, skad, jak i gdzie...

Zreszta nie tylko w necie, sa tez papierowe Fotomagazin czy Digitalfoto...

Majac kilka zrodel trudno, zebym nie zaczal sie zastanawiac jak to jest naprawde...

[ Dodano: Wto 21 Lut, 2006 ]
    Cytat Zamieszczone przez Cichy
    PN_ zanim zaczniesz wygłaszać takie tezy to z łaski swojej weź d200 do ręki, wyłącz odszumianie, zrób fotę na 800 i 1600 iso, potem weź 5D , zrób analogiczne foty, porównaj i dopiero potem się wypowiadaj. W taki właśnie sposób wymieniłem D70 na 20D.
    Ja nie wyglaszam tez, tylko sie zastanawiam, majac kilka zrodel z roznych miejsc, a nie mogac przetestowac osobiscie.

PS. Jestem "pn" gdybys nie zauwazyl, z malej litery i bez ogonka. "pn_" (tez z malej litery!) mam tylko na forach ograniczonych technicznie i nie dopuszczajacych dwuliterowych nickow.
    Nikon F-501, Canon 30D

Domyślnie

pn, wiesz co - zaczynasz "odrobine" przesadzac w swoim zachowaniu

i nie podoba mi sie to

kilka dni temu obrazales Svena, teraz Antonio - daruj sobie chlopie - jak masz cos do powiedzenia im to mow prosto w oczy, chyba ze Ci czegos brakuje i odwazny jestes tylko przed monitorem

policz do 10 zanim odpiszesz
    -------------------

sorry za OT ale nie wytrzymalem
    pzdr
    Zbigniew Kruk - KrukBook

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zkruk
    teraz Antonio
    Prosze, pokaz w ktorym miejscu obrazilem antonjo.

Napisalem wylacznie zdanie: "(...)kompletnie nieznanego antonjo(...)". Dla kazdego oczywistym jest, ze mialem na mysli porownanie zrodel: z jednej strony prasa fotograficzna a z drugiej Kolega antonjo, ktory jest szerzej nieznany, jak kazdy z nas.

Wiec prosze Cie, skoro rzucasz takie oskarzenia, powiedz mi, czym obrazam antonjo!

Cytat Zamieszczone przez zkruk
    chyba ze Ci czegos brakuje i odwazny jestes tylko przed monitorem
    +49 163 1309581

Przepraszam za OT.
    Nikon F-501, Canon 30D

Kaleid
    Gość

Domyślnie

Przestancie zachowywac sie jak dzieci.

Domyślnie

Faktem jest że nie zaszaleli z 30D, ale tego się spodziewałem. Natomiast interesującą premoierą może być 17-55is
    N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z24-70SII/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
    D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9

Paweł

Kaleid
    Gość

Domyślnie

Poprawili kilka istotnych rzeczy. Z punktu widzenia onanisty sprzetowego, ten aparat to porazka. Z punktu widzenia fotografa-wygodniejsze narzedzie niz poprzednik. Czasy w ktorych nowy aparat stanowil rewolucje w stosunku do poprzednika, mamy juz raczej za sobą.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pn
    PS. Jestem "pn" gdybys nie zauwazyl, z malej litery i bez ogonka. "pn_" (tez z malej litery!) mam tylko na forach ograniczonych technicznie i nie dopuszczajacych dwuliterowych nickow.
    Chciałem z szacunkiem, ale jak tam wolisz. Dla mnie możesz być z małej i bez ogonka. Nawet bardziej pasuje.
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Domyślnie

zkruk,
    "a ja wam powiem ze i tak nie kupie D200
    ale o tym napisze później"
    A ja wiem czemu...
    Ja też przez czas mrugnięcia okiem zastanowiłem się nad tym wyjściem aleeee neeeeee neee mam kasiory tyle i chęci walić aż tyle w puszkę...
    Bo niewątpliwie o D3h Zkruku mówisz
    Ciekawe swoja drogą jaką cenę wywalą na początek. Ale maszyna to będzie zabójcza bankowo...
    Pozdrawiam Marcin
    "Zdjęcie można zrobić wszystkim, tylko po co się męczyć skoro jest Nikon "
    "Oby piękno miało moc wzbudzania dobra..."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy
    Chciałem z szacunkiem, ale jak tam wolisz. Dla mnie możesz być z małej i bez ogonka. Nawet bardziej pasuje.

Tak trzymac.

Pozdrowienia, Przemek vel pn

[ Dodano: Wto 21 Lut, 2006 ]
    Cytat Zamieszczone przez qooba
    fiu fiu, dorobił się spota, pozostał przy matrycy 8MP
    Akurat matryca jest ok, jak zostanie jakosc z 20D. W tej klasie i do tych zastosowan, do jakich przewidziany jest 30D, 10mpx to byloby tylko nabijanie wielkosci pliku, bez realnego zysku dla uzytkownika.
    Nikon F-501, Canon 30D

Strona 4 z 9 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów