troche usmialem sie z powodu 30D...
na canon-bordzie placz i ogolne zawiedzenie
....
a ja wam powiem ze i tak nie kupie D200
ale o tym napisze pozniej
Szukaj
troche usmialem sie z powodu 30D...
na canon-bordzie placz i ogolne zawiedzenie
....
a ja wam powiem ze i tak nie kupie D200
ale o tym napisze pozniej
hmmm a dlaczego nie kupisz d200 ? powiedz prosze![]()
d700 d3 14-24 28 35 50 85 135
Taaa, tylko nikt tego nie nazywał szumnie D80. Wg. mnie Canonowi chodzi właśnie o to, by nie robić niepotrzebnej konkurencji 5D, który to i tak nie sprzedaje się zbyt rewelacyjnie...Zamieszczone przez Cichy
To jest nic w porównaniu z tym, co dzieje się na dpreview - tam już rozszalała się histeria...Zamieszczone przez zkruk
pewnie się błędingu wystraszyłZamieszczone przez Niedzwiedz
![]()
Czornyj masz rację. 20d odgrzany kotlet , 5d aparat nie dla każdego. Trudno było się spodziewać, żeby wsadzili do 30d cropa 1.3, albo 1.6 z większą ilością pikseli.
O obiektywach wiem prawie wszystko![]()
d30 na dprewiev to rzeczywiscie lamet i histeria tam widac jak Mpx sa wazne dla uzytkownikow juz widac glosy o zmianie systemu![]()
Boże... śmiejecie się z Canonboard a sami zachowujecie się jak dziecinni sprzętowcy. Zamiast gadać o płaczu canonierów to może my zapłaczmy bo jakoś Nikon nowych szkiełek nie wypuszcza jak na razie(oprócz tej vr-ki makro)
Ten Canonek to zajebista maszynka sie szykuje z tego co widać...
Sprawna migawka, telewizor, iso w wizjerze i co 1/3, duży bufor. Bardzo miły aparacik za bankowo wyśmienitą cenę…
Dobrze się dzieje bo wydzielają się półki, każdy coś znajdzie.
Swoją drogą hmmmmm czy to nie Nikon ma przypadkiem problemy z nowymi matrycami….![]()
bo ja jakoś w Canonie nowej nie widzę hihihihihihihihi(i bynajmniej nie chodzi mi czy to źle czy dobrze…)
Pozdrawiam Marcin
"Zdjęcie można zrobić wszystkim, tylko po co się męczyć skoro jest Nikon"
"Oby piękno miało moc wzbudzania dobra..."
jeszcze chyba będzie ten śmieszny 70-300VR (błe)Zamieszczone przez MzMarcin
I żeby było jasne
Za ten aparat Canon(jako firma) ma u mnie kolejnego plusa![]()
Pozdrawiam Marcin
"Zdjęcie można zrobić wszystkim, tylko po co się męczyć skoro jest Nikon"
"Oby piękno miało moc wzbudzania dobra..."
MzMarcin Ja powiem szczerze ze jednak spodziewalem sie canonowej odpowiedzi na d200 tzn duzy wizjer,nowy modul AF, moze wspolprace z MF itp.
ale canon tak nie zrobil oni szykuja sie na sprzedaz chyba 5d
poraz kolejny canona marketing naruca fotografowi co mu jest potrzebne
takie krzaczki jak foldery, iso co 1/3 to juz w d70 byly , spot tez, to nad czym sie tu rozwodzic, dla mnie canon znowu pokazal ze ma najlpeszy marketingale tym razem nie pokazal ze ma najlepsze matryce
![]()
Fuj...kolejny plasticzny Canon...Hehe Canon przypomina mi trochę Fiata...co chwilę robią jakiś nowy model a i tak są to beznadziejne modele (są wyjatki ale bardzo bardzo rzadkie)
Skontaktuj się z nami