Close

Strona 2 z 9 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 86

Wątek: Canon 30D ;-)

Domyślnie

troche usmialem sie z powodu 30D...
    na canon-bordzie placz i ogolne zawiedzenie

....

a ja wam powiem ze i tak nie kupie D200
    ale o tym napisze pozniej
    pzdr
    Zbigniew Kruk - KrukBook

Domyślnie

hmmm a dlaczego nie kupisz d200 ? powiedz prosze
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy
    No własnie, ktoś wspomniał o d70s.. A tam było raptem ile zmian ? Telewizor, wężyk i matówka? Wtedy Wy narzekaliście. Oczywiście, że 30d to odgrzany kotlet i szczerze mówiąc nie spodziewałem się cudów, jak ktoś chce więcej to sięga po 5d.
    Taaa, tylko nikt tego nie nazywał szumnie D80. Wg. mnie Canonowi chodzi właśnie o to, by nie robić niepotrzebnej konkurencji 5D, który to i tak nie sprzedaje się zbyt rewelacyjnie...

Cytat Zamieszczone przez zkruk
    troche usmialem sie z powodu 30D...
    na canon-bordzie placz i ogolne zawiedzenie
    To jest nic w porównaniu z tym, co dzieje się na dpreview - tam już rozszalała się histeria...

Cytat Zamieszczone przez Niedzwiedz
    hmmm a dlaczego nie kupisz d200 ? powiedz prosze
    pewnie się błędingu wystraszył

Domyślnie

Czornyj masz rację. 20d odgrzany kotlet , 5d aparat nie dla każdego. Trudno było się spodziewać, żeby wsadzili do 30d cropa 1.3, albo 1.6 z większą ilością pikseli.
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Domyślnie

d30 na dprewiev to rzeczywiscie lamet i histeria tam widac jak Mpx sa wazne dla uzytkownikow juz widac glosy o zmianie systemu

Domyślnie

Boże... śmiejecie się z Canonboard a sami zachowujecie się jak dziecinni sprzętowcy. Zamiast gadać o płaczu canonierów to może my zapłaczmy bo jakoś Nikon nowych szkiełek nie wypuszcza jak na razie(oprócz tej vr-ki makro)
    Ten Canonek to zajebista maszynka sie szykuje z tego co widać...
    Sprawna migawka, telewizor, iso w wizjerze i co 1/3, duży bufor. Bardzo miły aparacik za bankowo wyśmienitą cenę…
    Dobrze się dzieje bo wydzielają się półki, każdy coś znajdzie.

Swoją drogą hmmmmm czy to nie Nikon ma przypadkiem problemy z nowymi matrycami…. bo ja jakoś w Canonie nowej nie widzę hihihihihihihihi(i bynajmniej nie chodzi mi czy to źle czy dobrze…)
    Pozdrawiam Marcin
    "Zdjęcie można zrobić wszystkim, tylko po co się męczyć skoro jest Nikon "
    "Oby piękno miało moc wzbudzania dobra..."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MzMarcin
    Boże... śmiejecie się z Canonboard a sami zachowujecie się jak dziecinni sprzętowcy. Zamiast gadać o płaczu canonierów to może my zapłaczmy bo jakoś Nikon nowych szkiełek nie wypuszcza jak na razie(oprócz tej vr-ki makro)
    jeszcze chyba będzie ten śmieszny 70-300VR (błe)

Domyślnie

I żeby było jasne
    Za ten aparat Canon(jako firma) ma u mnie kolejnego plusa
    Pozdrawiam Marcin
    "Zdjęcie można zrobić wszystkim, tylko po co się męczyć skoro jest Nikon "
    "Oby piękno miało moc wzbudzania dobra..."

Domyślnie

MzMarcin Ja powiem szczerze ze jednak spodziewalem sie canonowej odpowiedzi na d200 tzn duzy wizjer,nowy modul AF, moze wspolprace z MF itp.
    ale canon tak nie zrobil oni szykuja sie na sprzedaz chyba 5d
    poraz kolejny canona marketing naruca fotografowi co mu jest potrzebne

takie krzaczki jak foldery, iso co 1/3 to juz w d70 byly , spot tez, to nad czym sie tu rozwodzic, dla mnie canon znowu pokazal ze ma najlpeszy marketing ale tym razem nie pokazal ze ma najlepsze matryce

Domyślnie

Fuj...kolejny plasticzny Canon...Hehe Canon przypomina mi trochę Fiata...co chwilę robią jakiś nowy model a i tak są to beznadziejne modele (są wyjatki ale bardzo bardzo rzadkie)

Strona 2 z 9 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów