Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Domyślnie W sobotę - Karolina

Kilka fotek z sobotniej sesji.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Czy otatni jest zbyt pomarańczowy? Mam mieszane uczucia...
    D300 i kilka butelek z denkiem ale bez szyjki...

Domyślnie LightRing?

Na ostatnim light ring? Jak ustawiałeś WB? Rzeczywiście bardzo ciepłe barwy..

Domyślnie

Andy_O, ring - grzał jak nie wiem A WB na auto chyba był. A wcześniejsze fotki? Jak Ci się widzą bo wypowiedziałeś się tylko co do ostatniego.

[ Dodano: Wto Lut 21, 2006 16:01 ]
    Dobra, nie było pytania... Byłem na Twojej stronie.

Zbanowany
    Miasto
    jerergeg

Domyślnie

mnie się podobają, zwłaszcza 5

Domyślnie

Wszystkie b. ładne - to z rasterkiem cudne, 4-ka lekko tajemnicza. Tylko to ostatnie z pierścieniówy coś nie teges... AWB spaprany na pewno sądząc po żółtych białkach oczu i ogólnie radioaktywnym kolorze. Jak na mój gust troszkę zbyt płaskie - trzeba było albo zdrowo przepalić, albo wręcz przeciwnie, albo bardziej z góry, sam nie wiem. Bo trochę wyszło zdjęcie pt. "siała baba mak - dostała 10 lat"...

Domyślnie

Jako całość to ta seria nie odbiega niczym szczególnym od innych zdjęć zrobionych
    modelce Karolinie podczas warsztatów 17-19 lutego w Łodzi.
    Modelka Karolina bardzo ładna dziewczyna
    ale na każdym zdjęciu jakaś poważna i spięta - przydałby się szczery,
    niewymuszony uśmiech taki spontaniczny i nie pozowany - tego mi brakuje.
    Z tych wszystkich zdjęć najbardziej "podchodzi mi" nr 3 i chodzi mi głównie ... o techniczne walory zdjęcia widać że studio i oświetlenie
    a co do reszty to wydaje mi się że aby zrobić takie zdjęcia to nie trzeba jechać na warsztaty do STUDIA można z powodzeniem ... w domu podobny efekt osiągnąć.

pozdrawiam
    Arkadiusz Pytlas vel golden

Domyślnie

Michaś - no no. Jestem pod wrażeniem. Widzę, że 50-tka dobrze Ci służy
    Bardzo fajne fotki - jedyne co mi się nie spodobało to ta nadmierna jasność na trójeczce

Ale ogołnie - na "piątkę"
    D7000, N 17-55, N 35, SB, MB-D11, EIZO, EPSON, VELBON, NNJ

Domyślnie

Co do imnnych zdjęć:
    1. Trochę w zieleń poleciało - sam mam z tym problemy, zwłaszcza, kiedy nie doświetlę a potem "wyciągam" w obróbce. Ale to backstage i nie liczy sie kolor, tylko akcja.
    2. Fajne
    3. No to już jest w stylu jaki lubię
    4. Też ta zieleń.. może ja mam zzieleniałe oczy..
    5. Ciekawy pomysł, fajne
    6. Fajne.

Domyślnie

No to tak.. witam Cie serdecznie mnie sie bardzo podobaja zdjecia 1,2,4,5 choc rzeczywiscie na 4 ten biustonosz moglby byc nie widoczny 3 tez nawet nawet a ostatnie hmm.. jakos dziwnie mi twarz wyszla mysle, ze jednak troche za ciepło.. To tyle ode mnie bo przeciez ja znawca to jestem zadnym... Pozdrawiam
    ... vouloir c'est pouvoir...

Domyślnie

Co do pierścienia - fakt - zrobie nowe, tym razem z rawów (to co widać z jpega, zresztą wszystkie z jpega), zieleń - też prawda, też postaram się nowe przygotować.

Golden - no tego to już nie naprawię. Moja wina, że Karolci nie rozśmieszyłem wystarczająco Ale jak mam być szczery, to te miny mi się podobają.

Karolcia, miło, że dołączyłaś do naszego forum Jak przygotuję nowe wersje to dam znać, ok?

[ Dodano: Sro Lut 22, 2006 01:02 ]
    No to nowe wersje 1 i 6:

1b.

6b.

6 ma zdjęte nasycenie - raw miał kolory wywalone w kosmos!
    Lepiej któreś wygląda?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów