Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Domyślnie

irek6311 dzieki

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Artur,2 i 3 lepsze...mz..
    Chyba że mi się (misio....) percepcja powaliła.....ale co tam ,piszę jak odbieram...
    Na piątce widać różnicę w doświetleniu stron,czwórka ok,prawie cały Maniek w GO....ale jakiś.."niewyrażny".
    Pzdr
    Andrzej
    Andrzej chciałem dojść do takiego momentu gdzie efekt odbicia będzie znikomy , lub ledwo namacalny .To z pewnościa mi się udało . Co do odbioru zgodzę sie , wcześniejsze kadry bardziej efektowe .Co do 5 masz racje też to widze ,ale jestem spokojny .Nie wyposazyłem go w jeszcze jeden sprawdzony moj patent .Takze to tez się zmieni .Najwazniejsze dla mnie było znaleźć takie rozwiązanie , ktore będzie ukrywało działanie lampy .Tutaj mz. 4 i 5 góruje nad wczesniejszymi kadrami .
    Pozdrawiam Artur Moja galeria

Domyślnie

1 (mimo, że lubię w naturalnych warunkach, to na białym tle ładnie wyszło) i 2 mi się podobają. Kadry i perspektywa ok.
    3 taka sobie .
    http://dorobisz.pl
    ciemne body + jasne szkła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wild73 Zobacz posta
    1 (mimo, że lubię w naturalnych warunkach, to na białym tle ładnie wyszło) i 2 mi się podobają. Kadry i perspektywa ok.
    3 taka sobie .
    Dzieki .Ja bardzo lubie białe tło , ale swoją drogą już nie mogę sie doczekać otwarcia sezonu .
    Temat chciałbym zamknąc , co miałem zrobić to już zrobiłem .Marian z finalnym oświetleniem zadebiutuje w nowym wątku .
    Pozdrawiam Artur Moja galeria

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów