1-ka superDo pełni szczęścia wolałbym bez słonecznika w kadrze
Urocza modelka, prawda? Bardzo lubię z nią współpracować
![]()
Szukaj
1-ka superDo pełni szczęścia wolałbym bez słonecznika w kadrze
Urocza modelka, prawda? Bardzo lubię z nią współpracować
![]()
D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
lhttp://wld-art.pl
nastepnym razem bedzie bez ziarna.faktycznie super jest modelka .narazie kreca sie tylko modra , bogatka i wlasnie uboga, ale widzialem stadko dzwonicow i szczygielka.moze cos sie trafi
a moim zdaniem wcale nie "paskudnie" tylko ładnie w miękkim światełku
na dwójce dostało się coś między obiekt a obiektyw powodując zadymienie w PD
a na jedynce w kadr dostało się kilka ziarenek
ogólnie bardzo sympatyczne zdjęcia i światło też miłe, w pełnym słońcu miałbyś ostre cienie![]()
Widze ze zmiana szkla pomogla bardzo i tym razem faktycznie slonecznik umiejscowiony w dobrym punkciesie podoba!
No no! Waldku, rosnie Ci konkurencja! [mi nie bo ja sie nadaje do tarcia chrzanu co najwyzej]
p.s. Mam tylko wrazenie ze te bujne krzaczory po lewej sa ostrzejsze niz sama modelka![]()
Oj Marcin , Marcin z tym chrzanem to dowaliles.dzieki Twojej pomocy i Waldka , staram sie robic lepsze zdjecia.
Ale gdzie Mi tam do Was.
No do mnie to tak z ~8000-8500km, a do Waldka to ze 350km bedzie pewno [w linii prostejZamieszczone przez Jurek
]
p.s. Milo mi to slyszec ze m.in. dzieki mnie robisz lepsze zdjecia - ale prawda jest taka ze lepsze zdjecia robisz glownie dzieki sobie - w koncu trening czyni mistrza, a jezeli przy okazji jest polaczony z apgrejdem gadzetow to progress jest jeszcze szybszy - oby tak dalej!
3 fotka najlepsza, szkola ze tło troche nie ciekawe ale ogolnie to fotki spoko
Nieciekawe tlo? czyste tlo to duzy plus tego zdjecia - nic nie odciaga wzroku od glownej tematu, nic nie przeszkadza, bardzo przyjemna tonacja... no ale nicniech sie Jurek broni sam
![]()
Skontaktuj się z nami