Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: sikora uboga

Domyślnie

1-ka super Do pełni szczęścia wolałbym bez słonecznika w kadrze Urocza modelka, prawda? Bardzo lubię z nią współpracować
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

Domyślnie

nastepnym razem bedzie bez ziarna .faktycznie super jest modelka .narazie kreca sie tylko modra , bogatka i wlasnie uboga, ale widzialem stadko dzwonicow i szczygielka.moze cos sie trafi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jurek1906 Zobacz posta
    zero sloneczka ,temperatura kolo 0 i bardzo willgotno.paskudnie
    a moim zdaniem wcale nie "paskudnie" tylko ładnie w miękkim światełku
    na dwójce dostało się coś między obiekt a obiektyw powodując zadymienie w PD
    a na jedynce w kadr dostało się kilka ziarenek
    ogólnie bardzo sympatyczne zdjęcia i światło też miłe, w pełnym słońcu miałbyś ostre cienie

Domyślnie

dziekuje za opinie Jarku .wstawie jeszcze modra , tym razem ze slonecznikiem tam gdzie byc powinien

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Widze ze zmiana szkla pomogla bardzo i tym razem faktycznie slonecznik umiejscowiony w dobrym punkcie sie podoba!

No no! Waldku, rosnie Ci konkurencja! [mi nie bo ja sie nadaje do tarcia chrzanu co najwyzej ]

p.s. Mam tylko wrazenie ze te bujne krzaczory po lewej sa ostrzejsze niz sama modelka

Domyślnie

Oj Marcin , Marcin z tym chrzanem to dowaliles .dzieki Twojej pomocy i Waldka , staram sie robic lepsze zdjecia.
    Ale gdzie Mi tam do Was .

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jurek
    Ale gdzie Mi tam do Was .
    No do mnie to tak z ~8000-8500km, a do Waldka to ze 350km bedzie pewno [w linii prostej ]

p.s. Milo mi to slyszec ze m.in. dzieki mnie robisz lepsze zdjecia - ale prawda jest taka ze lepsze zdjecia robisz glownie dzieki sobie - w koncu trening czyni mistrza, a jezeli przy okazji jest polaczony z apgrejdem gadzetow to progress jest jeszcze szybszy - oby tak dalej!

Oszczędny w słowach Awatar Rumbum
    Miasto
    Między ziemią a światłem

Domyślnie

3 fotka najlepsza, szkola ze tło troche nie ciekawe ale ogolnie to fotki spoko

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Nieciekawe tlo? czyste tlo to duzy plus tego zdjecia - nic nie odciaga wzroku od glownej tematu, nic nie przeszkadza, bardzo przyjemna tonacja... no ale nic niech sie Jurek broni sam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jurek1906 Zobacz posta
    dziekuje za opinie Jarku .wstawie jeszcze modra , tym razem ze slonecznikiem tam gdzie byc powinien
    super,
    zdejmij jeno leciutko czerwieni
    będzie mistrzostwo świata

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów